Бисквитки

четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Обръщение на инж. Николай Иванов към жителите на община Враца




Уважаеми съграждани,
Искам да ви благодаря от сърце за силната подкрепа и споделената вяра, че обединени можем да създадем по-добро бъдеще за нашия град. Да благодаря на прекрасните хора от моя Инициативен комитет, на подкрепилите ме политически партии, които повярваха в мен.
Влязох в надпреварата за кмет на Враца, защото имам знания, опит и желание да променя града към добро. Зад мен застанаха уважавани личности, повече от 5 хиляди граждани, 6 партии и редица граждански сдружения. Те видяха в мен човек, който може да защитава интересите на общината и да води трудни битки. Искам да оправдая гласуваното ми доверие, имам сили и воля да го направя.
Обръщам се към вас и търся вашата подкрепа, защото искам всички ние да живеем по-спокойно, да живеем в горда и красива Враца. Във Враца не такава каквато е сега, а такава каквато я искаме да бъде. Аз знам, че ние можем да постигнем това, защото не изисква много пари, а изисква разум, знания и умение да управляваш.
През последните седмици проведох десетки лични срещи с хора от общината, чух проблемите им и предложих конкретни решения за тях. Искам този разговор за Враца да не спира след изборите. Защото управлението в затворената стая и на тъмно ни доведе до моментното състояние на града: висока безработица, ниски доходи, разсипана инфраструктура, бягство на младите хора оттук, слабо образование и здравеопазване, липса на сигурност. Не искам да живеем така, не трябва да живеем така. Градът ни има възможност отново да се превърне в регионален лидер и да тръгне нагоре - като икономика и перспективи. И затова трябва да направим правилния избор в неделя, за себе си и за града си. Трябва да изберем дали искаме доказано некомпетентни управници  или ще заложим на хора с доказан опит, които няма да пощадят усилия за доброто на Враца.
На 23 октомври разчитам на вашата подкрепа. Да изберем по-доброто настояще за себе си, спокойствието за своите родители, бъдещето на своите деца, на нашия град. Това е посоката, това е надеждата, това е шанса ни. Можем и ще успеем! Номерът в бюлетината, с който ще направим заедно своя избор за успеха на Враца, е 27.
Вярвам, че обединени ще изградим своето по-добро бъдеще, а вотът в неделя е първата стъпка към него!

Няма коментари:

Публикуване на коментар