Бисквитки

неделя, 16 октомври 2011 г.

Петя Аврамова: Нека да градим Враца заедно


Реализацията на големите проекти на Враца предстои каза пред врачани кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Враца

В събота вечер във Враца се състоя предизборния концерт на ГЕРБ. Залата на Драматично-куклен театър Враца беше тясна за желаещите да видят своите избраници и изпълненията на звездите.

„На 23 октомври ни предстои да направим важен избор за управлението на нашата община“, обърна се към присъстващите фенове кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Враца Петя Аврамова. Тя обясни, че в последните четири години управлението на града е положило усилия да спечели проекти с европейско и национално финансиране на стойност 173 млн. лева. Врачани скоро ще усетят ползите от предстоящата им реализация, защото в общината ще има повече работа и по-високи доходи. Петя Аврамова каза, че разчита на екипната работа с областния управител на Враца и депутатите на ГЕРБ.

„Знам, че не всички проблеми на Враца са решени. Знам, че вероятно в работата си сме допуснали грешки, но проблемите имат решение и аз го знам“, категорична беше Петя Аврамова. Тя представи на врачани и листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ за Враца, както и кандидатите на партията за селата в общината с думите „Гордея се, че водя най-добрият отбор във Враца“. Под бурни аплодисменти от залата на сцената излязоха и кандидатите за кметове на другите общински центрове в областта: д-р Цезар Пенчев за Борован, Нели Стоянова за Мездра, Тихомир Вълчев за Роман, Иво Цветков за Бяла Слатина, Мирослав Комитски за Криводол, Мариана Петкова за Мизия, Силвия Крумова за Хайредин, Росен Добрев за Оряхово и Румен Маноев за Козлодуй. „Доверете ни са. Нека да градим Враца заедно“, с този призив инж. Петя Аврамова завърши словото си.

Скечовете на любимите на българите актьори от Комиците и Пълна лудница – Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Геро, Албена Михова, Ненчо Илчев, Румен Угрински и Васил Драганов разсмяха всички в залата. Аплодисменти и възхищение предизвикаха танците на фолклорен ансамбъл „Българе“ и изпълненията на Албена Вескова.

„На 23 октомври бъдете активни и гласувайте с номер 2 в интегралната бюлетина“, с тези думи се обърна Орлин Горанов към врачанската публика след изпълнението на култовата си песен „Светът е за двама“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар