Бисквитки

четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Обръщение нас генерал Валери Стаменов

Уважаеми съграждани,
приятели,
Уважаеми поддръжници на„ГЕНЕРАЛната промяна за Община Враца”,

Съдържанието намоята предизборна битка е вдъхновено именно от желанието за осъщестяване накоренна смяна в начина на управление на нашата община! Стига вече експерименти,грешки и кражби за наша, обща сметка! Стига вече смени на управленски екипи, партийниназначения, незнаещи и неможещи управленци! Стига вече силово наложени решения,некомпетентност, лобизъм, обслужване на частни интереси!
Ръководствотона общината трябва да е от знаещи, можещи и некорумпирани експерти. Аз мога даВи предложа такова ръководство от професионалисти, които ще работят за добротона Враца и врачаниНие Ви предложихме „ГЕНЕРАЛнапромяна за Община Враца”. Аз и моят експертен екип имаме потенциала и стремежада я осъществим!
Ние – кандидатите, издигнатиот Коалиция от партии „ВМРО – Българско национално движение – Движение заевропейска интеграция”, искаме и вие да се включите в управлението, да разчитате на подкрепата и съдействиетона общината при решаването на проблемите, да чувствате персонално внимание игрижа! Да управлявате заедно с нас.
„ГЕНЕРАЛнатапромяна” трябва да продължи в посока осигуряване пълна прозрачност на вземанитерешения от страна на общинската администрация и общинския съвет! Гражданите трябвада знаят на какво ги обричат или им подготвят техните управници! Затова катокмет на Община Враца, аз ще отговарям лично за действията на общинскоторъководство и администрация, за да гарантирам пред Вас изпълнението на поетитеангажименти! И сега, както винаги, заставам честно и открито пред вас! Вие мепознавате и знаете, че моята мъжка, генералска дума тежи!
Моятапредизборна кампания също бе водена по този начин – прозрачно и „очи в очи”. В„откритата приемна” на нашата коалиция аз се срещнах със стотици хора, те имахавъзможността да ме попитат лично всичко, което пожелаят!
В тези непосредствени разговори, вие самитесподелихте с мен и моя екип, че е необходима „ГЕНЕРАЛна промяна” за облика исъстоянието на нашата община. Улиците на Враца вече са непроходими, с дупки иразбити тротоари. Необходим ни е пълноценени цялостен подход за справяне с този проблем. Тойвключва определен набор от стъпки и промени в организацията на движение в града, освобождаване на малките улици от паркираниавтомобили, промени в инфраструктурата и актуализация на светофарното регулиране. Ще работим за изготвяне иприлагане на нов план за организация и управление на транспорта и пешеходнитепотоци в града, за увеличаване местата за паркиране тук.
Следваща темаза „ГЕНЕРАЛна промяна” е развитието на местната икономика. Ние ще дадем пълнаадминистративна подкрепа на бизнеса! Общинските проекти ще се изпълняват приоритетноот местни и утвърдени фирми в отделните области, спазвайки законовата уредба внашата държава.
Приоритет замен ще бъде повишаване сигурността на общината.Ще работим за изграждане на общинска полиция, за да има ред и спокойствие вграда, за да бъде запазена селскостопанската продукция и къщите в селата отобщина Враца.
Ще работим, за да не бъде закрито иразграбено военното поделение!
Необходима ние „ГЕНЕРАЛна промяна” за решаване на съществуващия проблем с преработката набитови отпадъци, с цел осигуряване по-добро качество на живот на гражданите на ОбщинаВраца и устойчива околна среда. Ние ще работим за построяването на завод запреработка на битовите отпадъци за Община Враца! Той ще бъде изграден,съобразно най-модерните и екологосъобразни технологии, но и спрямонай-изгодните икономически условия.
Това са само малка част от целите, които сипоставяме аз и моят екип! Толкова много работа има още за вършене, за да станеОбщина Враца привлекателно място за инвестиции и нови работни места, с модернаи функционална инфраструктура, с висок стандарт на живот за своите жители, свисоко качество на предлаганите общински здравеопазване, образование иадминистративно обслужване! Защото всеки гражданин наВраца заслужава да живее по-добре, по-достойно, по-сигурно!
За да бъда генералът на промяната ,ми е необходимавашата последователност и подкрепа! На 23 октомври гласувайте с номер 45 в бюлетината! Подкрепете активно и мояталиста от мотивирани професионалисти – кандидатите за общински съветници от КП„ВМРО-Българско национално движение – Движение за европейска интеграция”! Гласувайте отново с номер45 в бюлетината! Защото един кмет не може да управлява стабилно, ако няма силнаподкрепа в местния парламент!
Управлението ми , като кмет ще бъде многократно по- ефективно ако президентна България стане достоен, честен и родолюбив човек,какъвто несъмнено е г-н Каракачанов. Гласувайте за него с номер17 в бюлетината.
За да управляваме Враца стабилно, ефективно иотговорно! Само заедно можем да реализираме желаната „Генерална промяна” къмразвитието и успеха на Община Враца!

Няма коментари:

Публикуване на коментар