Бисквитки

четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Цветан Цветанов подкрепи кандидатите на ГЕРБ в област Враца


Ние гражданите сме работодателите на местната власт, затова трябва да гласуваме разумно, обърна се той към врачани
„Не мога да не поздравя най-мъдрите и най-важни хора във Враца“, с тези думи Цветан Цветанов се ръкува с насядалите по пейките на Суми пенсионери, вчера следобед, при посещението си в областния център. Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ посети общините Мездра, Криводол, Бяла Слатина и Враца, за да подкрепи кандидатите на ГЕРБ за кметове Нели Стоянова, Мирослав Комитски, Иво Цветков и Петя Аврамова. Във Враца той се разходи по пробива, заедно с кандидата на ГЕРБ инж. Петя Аврамова. Цветан Цветанов не забрави и за кръщелника си, 4 годишния Тодор Острелски, и му донесе подаръци.
Петя Аврамова и Цветан Цветанов посетиха комплекс Дъбника, където в щаба на ГЕРБ разговаряха с граждани. „В тези избори давам само две общини за пример във връзка с проектите от ЕС  – Габрово и Враца“, каза Цветан Цветанов пред жителите на Дъбника. „Днес бившият кмет на Габрово Томислав Дончев е вече министър, отговарящ за европарите. А „виновникът“ за успеха на Враца и 173-те млн. лв., спечелени по европроекти е Петя Аврамова и затова тя е нашият избор за кмет. Сигурен съм, че на 23-ти тя ще получи положителната оценка и на врачани“, завърши Цветан Цветанов. Той отново подчерта, че Враца има неговата подкрепа. „Във Враца се чувствам като у дома си“, добави той. „Искам българинът да разбере, че всички ние сме работодатели на кмета и общинския съвет. Затова трябва да бъдем максимално отговорни, когато правим своя избор, гласувайки“, обърна се заместник председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов към жителите на Дъбника.
„През изминалите 2 години свършихме най-важната и трудна работа – да подготвим професионално проектите, с които Враца спечели над 173 млн. лева финансиране“, каза кандидатът на ГЕРБ Петя Аврамов. „Сега предстои реализацията и врачани ще видят резултати скоро“, добави тя.
Цветан Цветанов и Петя Аврамова посетиха и с. Згориград, за да подкрепят кандидата на ГЕРБ за кмет на селото Асен Петров. „Петя и Асен трябва да работят в един екип. Те са правилният избор за Враца и Згориград“, категоричен беше пред събралите се жители на селото Цветан Цветанов. Асен Петров направи пред съселяните си и отчет за свършеното от него в изтеклия мандат като кмет на Згориград. Той отчете асфалтиране на няколко от улиците в селото, изградена нова чешма и детска площадка в центъра, подобряване на гробищния парк, изградени отводнителни канали и изпълняващия се в момента проект за разширение и преустройство на сграда за обществено ползване в Згориград. Проектът е на стойност 285 000 лв. от „Красива България“ и е един от големите проекти на община Враца, които се реализират в момента.
„Двайсет години вървим назад, в последните две години се мъчим да тръгнем напред“, обобщи Цветан Цветанов. „Но сами разбирате, че това не може да стане с магическа пръчка. Депутатите на ГЕРБ от Враца са най-активни в процеса, който постави проблемите на Северозападна България в дневния ред на правителството“, завърши той.

Няма коментари:

Публикуване на коментар