Бисквитки

петък, 21 октомври 2011 г.

Ботев Враца и Черноморец "спукаха топката" за 0:0

Двата тима направиха слаб мач и не успяха да се победят


Ботев Враца и Черноморец направиха изключително слаб мач и врътнаха равенство без голове.

Двата тима се изправиха един срещу друг на стадиона във Враца, в двубой от 10-ия кръг на "А" група.

Въпреки мотивацията както на домакините, така и на гостите, за победа, попадения така и не бяха отбелязани и двубоят завърши при нулево реми.

След това реми Черноморец е 3-и в класирането с 22 точки в актива си, докато Ботев е 12-и с 8 точки.


Първите минути на мача бяха абсолютно равностойни и не се забеляза някой от двата тима да налага натиск над противника.


В 8-ата минута домакините се опитаха да създадат нещо интересно, след като Симеон Мечев отправи удар, но топката мина встрани лявата греда на вратата на Колев.

В 20-ата минута и Черноморец погледна към вратата на противника. Андонов успя да центрира в наказателното поле на Ботев, но Цветковски улови топката.

Четири минути по-късно гостите имаха възможност да вкарат и да открият резултата. В защитата на домакините настъпи паника, но бургазлии не успяха да се възползват от нея.

В следващите минути гостите наложиха наистина сериозен натиск над врачани и създадоха няколко доста опасни атаки.

В крайна сметка двата тима излязоха в почивка при нулево равенство.

Второто полувреме започна по-добре за гостите, които създадоха добро положение в 50-ата минута, но ударът на Жужу мина покрай гредата.

Като цяло може да се каже, че темпото през второто полувреме бе по-високо, но все пак голове до края на срещата така и не паднаха.

В 53-ата минута бранител на гостите отправи прострелно центриране в наказателното поле на Ботев, но защитник на домакините изчисти топката в последния момент.

Десетина минути по-късно гостите имаха добра възможност да вкарат чрез Асис, но неговият удар попадна право в ръцете на Цветковски.

До края на мача не се стигна до повече голове и в крайна сметка резултатит се запази.

БОТЕВ ВР - ЧЕРНОМОРЕЦ 0:0

БОТЕВ: Цветковски, Динчев (67 - Ненем), Ванков - к, Ковачев, Дениран, Куанг, Христов, Николов (87 - Симеонов), Мечев (46 - Найденов), Валериев, Костадинов

ЧЕРНОМОРЕЦ: Колев, Дянков, Н. Николов, Андонов (77 - Христов), Асис (90 - Балджийски), Анеси, Пехливанов, Кишишев - к, Фо-Поре, Жужу, Крумов (82 - Терзиев)

Няма коментари:

Публикуване на коментар