Бисквитки

петък, 9 юли 2021 г.

Спряно вмодоподаване

 Водоснабдяване и канализация” ООД – Враца уведомява своите потребители, че поради възникнала авария, водоподаването ще бъде спряно днес – 09.07.2021г. от 11:30 часа в района на ул „Ал. Стамболийски“, бул. "Демокрация", бул. "Н. Войводов" и ул. "Самуил" до отстраняване на аварията.

Тел.: 092 66 11 19
Моб.Тел.: 0889 316 774

сряда, 7 юли 2021 г.

Спряно водоподаване

 “Водоснабдяване и канализация” ООД – Враца уведомява своите потребители, че поради възникнала авария, водоподаването ще бъде спряно днес – 07.07.2021 г. в района на "Стария пазар", ул. "Хаджи Кръстеви" и преките към нея, до отстраняване на аварията.

Тел.: 092 66 11 19
Моб.Тел.: 0889 316 774

понеделник, 5 юли 2021 г.

Дванадесет призови места за СТМК – Враца


 

В изминалите почивни дни 03 и 04 юли на пистата по автомоделни спортове „Огнян Филипов” в град Враца, при отлично подготвена писта и организация  се проведе 2 кръг от ДП на БФАМС, за класове нитро и електро он – роад / пистови модели /. Домакин на събитието в което взеха участие състезатели с 61 модела от пет клуба,  бе Спортно Технически Моделен Клуб - Враца. 

Събитието бе включено в програмата на „Фестивал на приключенията“ и стана част от събитията организирани от Община Враца.

 

Победителите по класове:

 

Клас 1/10  Electric Touring

 Кристиян Костадинов от СК Кинетик Русе е първи, втори и трети са Петър и  Боян Стаменови от СТМК-Враца.

 

Клас 1/10 Electric Super Stock

 Кристиян Костадинов от СК Кинетик Русе отново е първи, втори и трети са   Боян Стаменов и Георги Шиклев от СТМК-Враца. 

 

Клас 1/10 Electric Stock - деца 

Победител при децата е представителката на Кинетик Русе – Венцислава Ганчева, втори е Мартин Лъчезаров от СТМК а трети остана Константин Колунчев от Пазарджик. 

 

Клас 1/12 Electric  

Победител в този клас стана Георги Шиклев от СТМК Враца, втори е Николай Георгиев от Пазарджик а трети остана Траян Манолов от Моделен Клуб – Русе.

 

Клас 1/16 Electric  

Победител в този клас стана Самуил Кулев от СТМК Враца, втори и трети са Николай Георгиев и Атанас Георгиев от Пазарджик. 

 

 

Клас 1/10 I.C. 200 MM (Nitro)  

В челната тройка са само представители на СТМК-Враца, съответно първи Тони Янчев, втори Явор Антонов и трето място за Калоян Даскалов, който за първи път се качва на почетната стълбичка в този клас. 

 

 

 

Клас 1:8 I.C. Track 4WD (Nitro

Победител стана Николай Ангелов от моделен клуб Стелди Еър, втори е Явор Антонов а трети остана Дамян Петров и двамата от СТМК Враца.

 

Клас 1:5 4WD

Победител стана Емил Карамфилов от моделен клуб Стелди Еър, втори е Дамян Петров  от СТМК Враца, трети остана Светослав Янакиев от Варна.


 

Победителите и участници в турнира бяха наградени с грамоти, медали и предметни награди, от Боряна Статкова – организатор на събитието „Фестивал на приключенията във Врачанския Балкан“, Дамян Петров – Зам. Председател на Българска федерация по автомоделни спортове – БФАМС и Тодор Томов – член на УС на БФАМС.

Следващо състезание от календара на БФАМС е Трети кръг от ДП, което ще се проведе на 17 и18 юли в гр. Левски.