Бисквитки

понеделник, 17 октомври 2011 г.

Николай Иванов ще работи приоритетно с врачански строители


Строителният бранш и кандидатът за кмет взаимно поеха ангажимента съвместно да намират решения в областта на инвестиционната политика, благоустрояването и градоустройството

Независимият кандидат за кмет на община Враца инж. Николай Иванов разговаря с представители на строителния бранш. На срещата, провела се в залата на Търговско-промишлената палата, бяха представени проблемите на един от най-засегнатите в национален мащаб сектори.

Присъствалите се обединиха около мнението, че липсата на общинска политика и неправилното разпределяне на ресурси, както и административните пречки пред бранша, само задълбочават проблемите на най-тежко засегнатия сектор на врачанската икономика.

За пореден път се убедих в това, което през цялата кампания твърдя – врачанският бизнес има капацитета устойчиво да реши проблемите с безработицата на територията на общината. Това, което му е необходимо, е едно истинско партньорство, диалог и подкрепа, бе категоричен инж. Иванов.

На срещата кандидатът за кметския пост пое ангажимента да предостави административна подкрепа за сектора и да води непрекъснат диалог с него. Николай Иванов предвижда процедурите за излъчване на изпълнител на обществени поръчки за строителство да бъдат публично достъпни като целта е по този начин да се избегне възможността за манипулиране на избора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар