Бисквитки

петък, 10 юли 2020 г.

Строителни дейности затварят участък от ул. „Петропавловска“


Поради извършване на строително-монтажни работи на частен обект, за периода от 13 юли до 28 юли 2020 г., от 8.30 ч. до 14.00 ч., ще бъде ограничено движението в района на ул. „Петропавловска“.
Алтернативният маршрут за водачите на превозни средства за Крайречен булевард и за бул. „Христо Ботев“ ще се осъществява по ул. „Иван Вазов“.
Строителната фирма, извършваща дейностите, е уведомила Община Враца и компетентните институции и е създадена временна организация за движение.

четвъртък, 9 юли 2020 г.

Съобщение

Водоснабдяване и канализация” ООД – Враца уведомява своите потребители, че поради възникнала авария, водоподаването ще бъде спряно днес – 09.07.2020г. от 17: 00 до 20:00 часа в района между улиците „Река Лева“, "Трапезица“ и "Поп Сава Катрафилов".

Спряно водоподаване

Водоснабдяване и канализация” ООД – Враца уведомява своите потребители, че поради възникнала авария, водоподаването ще бъде спряно днес – 09.07.2020г. в района на кв.Кемера, ул."Подбалканска", ул."Трапезица", ул."Петропавловска" и ул."Поп Сава Катрафилов" до 17:00ч.
Тел.: 092 66 11 19
Моб.Тел.: 0889 316 774

вторник, 7 юли 2020 г.

Община Враца обяви конкурс за стажант-одитор

Конкурс за длъжността „Стажант-одитор“ в Звено за вътрешен одит обяви Община Враца.  Основните задължения за позицията е пряко участие в одитната дейност на звеното, чрез изпълнение на конкретни одитни ангажименти.
Основният размер на заплатата за длъжността е в размер от 610 лв. до 1 100 лв. и се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат, съгласно нормативните актове, определящи формирането на възнаграждението.
Конкурсът с допуснатите кандидати ще се проведе чрез решаване на тест и интервю.
Документите се подават в сградата на Община Враца, ул. „Стефанаки Савов” № 6, „Център за административно обслужване” – гише „Общо деловодство”, в срок до 14 (четиринадесет) дни от датата на публикуването на обявлението.
Повече информация относно обявения конкурс може за бъде открита на официалния сайт на Община Враца – www.vratza.bg.

Шампионат по шосейно колездене


На 10 и 11 юли, Област Враца е домакин нан Държавния личен и отборен шампионат по шосейно колоездене за ю оши и девойки. Надпреварата се организира от Колоездачен клуб „Враца Велообщество“ и Българска федерация по колоездене и се провежда под патронажа на областния управител на област Враца.
В първенството участват 65 деца на възраст от 15 до 17 години от 11 клуба на страната, които ще изминат 62-километрово трасе в общините Криводол, Мизия и Хайредин. 
Талантливите състезатели на България ще могат да покажат най-доброто от себе си и ще бъдат оценени от съдийска колегия. Главен съдия е председателят на съдийската колегия на Българска федерация по Колоездене Валентин Стефанов. 
Съорганизатори на събитието са Обществен дарителски фонд – Враца, Община Мизия, Община Криводол и Община Хайредин.
Екипи на Център за спешна медицинска помощ  - Враца и  сектор „Пътна полиция“ ще следят за спазването на реда и предписанията, свързани с провеждането на състезанието.