Бисквитки

вторник, 18 октомври 2011 г.

Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев подкрепиха Враца


Председателят на Предизборния щаб на ГЕРБ и кандидатът за президент се срещнаха със симпатизанти
„Благодаря на тези, с които започнахме през 2006 г. и благодаря на всички, с които днес продължаваме да градим България и Враца“, каза Цветан Цветанов на среща със симпатизанти и членове на ГЕРБ в областния център. На срещата присъства и кандидатът на ПП ГЕРБ за президент на Република България Росен Плевнелиев. Двамата бяха свидетели на подписването на декларации за лоялност към ГЕРБ на кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ и кандидатът за кмет на управляващите за община Враца инж. Петя Аврамова. Кандидатите на партията за управници на областния център подписаха и декларация, с която даряват част от заплатите си на бъдещи общински съветници на фондация „Бъдеще за Враца“.
Фондацията беше създадена още през 2007 г. Нейната цел е да подпомага обучението на даровити деца от социално слаби семейства. В момента „Бъдеще за Враца“ има 8 стипендианти в четвърти курс в различни университети в България. Трима от младежите присъстваха и на срещата с кандидатите на ГЕРБ и председателя на Предизборния щаб на партията. „Горд съм, че чрез стипендиите давате свобода на младите. Благодаря  ви“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев. „Враца има проекти за над 170 млн. лева за последните 2 години. Защото Враца има добри стопани“, добави той под бурните аплодисменти на врачани.
„Знаем, че не сме решили всички проблеми на Враца, но положихме добра основа. Ние имаме волята и знанията да решим проблемите на нашата община, затова искаме доверието на нейните граждани“, с тези думи Петя Аврамова представи отбора на ГЕРБ във Враца. Тя се обърна към Росен Плевнелиев и Цветан Цветанов с думите: „Във ваше лице ние виждаме силни поддръжници на общата ни кауза да възродим област Враца и Северозапада. Разчитаме на вашата подкрепа, така както и вие можете да разчитате на нашата“. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца и водач на листата за общински съветници инж. Петя Аврамова връчи на Цветан Цветанов подписаните декларации.
„В декларацията за лоялност, която днес всеки от кандидатите за общински съветници подписа, става дума за морал, за чест и за принадлежност към една кауза – тази на просперираща България и успешна Враца“, заяви областния координатор на ГЕРБ за Враца Николай Коцев.
„Враца има запазено място в моя живот и календар. Всяка година на 1 януари отбелязвам къде ще бъда на 2 юни и това е Враца, за да продължим заедно традицията, чието начало поставихме през 2007 г. – изкачването на Околчица“, емоционално отбеляза в началото на своята реч Цветан Цветанов. Той и Росен Плевнелиев декларираха подкрепата си за Враца.
„Единни сме, силни сме и съм уверен в победата на ГЕРБ на тези избори“, обобщи настроението на събралите се председателят на Предизборния щаб Цветан Цветанов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар