Бисквитки

петък, 21 октомври 2011 г.

Гнусна провокация срещу Николай Иванов

Гнусна провокация на опоненти откри тази вечер екипът на независимия кандидат за кмет на Община Враца инж.Николай Иванов.

В 21.30 часа хора от предизборния щаб на Николай Иванов случайно откриват лек автомобил, облепен със скъпи стикери. Самозалепващите стикери са с размер около 15-25 см. Върху тях е изписан №27- това е номера в интегралната бюлетина на кандидата за кмет на Враца инж.Николай Иванов и текста “Гласувайте за инж.Николай Иванов”. Най-накрая е изписано”Купуването и продаването на гласове е престъпление”.

От щаба на Николай Иванов е повикан полицейски екип, който веднага се е отзовал и нарушението е констатирано.

Заснето е от ТВ Враца и екип на Канал 3, който журналистът Сашо Диков е изпратил на мястото на събитието.

С тази провокация някои от опонентите искат да настроят избирателите от Враца срещу кандидата за кмет Николай Иванов, който е безспорен лидер във всички социологически изследвания.

Иванов и неговият екип категорично декларираха, че нямат нищо общо с тези вандалски актове и призовават гражданите да не се подвеждат от делата на платени провокатори.

Николай Иванов още с тревога заяви: “ Това е поредната гнусна провокация за последните дни. Явно нервите на някои от кандидатите за кметския пост не издържат.

Призовавам всички, на които им е писнало от тези отчаяни провокативни действия и това водене на антикампания, залагаща на плиткоумни и долни похвати на 22 октомври 2011 година, в деня за размисъл, да провесят българския флаг на прозорците си или да заменят снимките си в социалните мрежи с трибагреника.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар