Бисквитки

петък, 21 октомври 2011 г.

Трима пострадали при катастофа

Съобщение от МБАЛ „Христо Ботев” Във Враца

Трима са приетите в Спешно отделение на МБАЛ „Хр.Ботев” – Враца след сутрешната катастрофа на светофарите на бул. „Мито Орозов”
На В. М. , на 42 години, пострадала при сутрешната катастрофа и приета в Спешно отделение на МБАЛ „Хр.Ботев” – Враца са извършени пълни изследвания, рентген и скенерово изследване, консултация с невролог и хирург. Констатирано е , че жената е с фрактура на шиен прешлен и черепно-мозъчна травма с кръвоизлив. С опасност за живота. Транспортира се към Пирогов – София.

Т. С. – на 41 години, е с гръдна травма и фрактура на ребра, добро общо състояние. Ивършени са му пълни изследвания, рентген и консултация с хирург. Към момента все още се уточнява състоянието и дали се налага хоспитализация. Няма опасност за живота.

На третия пострадал от катастрофата – В. Л. на 50 години са извършени пълни изследвания, рентген и скенерово изследване, консултация с хирург. Констатирано е контузия на шийни прешлени, без фрактура. В добро общо състояние и се освобождава от болничното заведение.

Пострадалото 7-годишно дете от инцидента на 20.10.2011г. в с. Липница продължава да е с опасност за живота. То е прието в ОАИЛ на МБАЛ „Хр. Ботев” – Враца с констатирана комбинирана травма – черепномозъчна и гръдна травма. Направени са консултации с неврохирурзи. Детето е на изкуствена белодробна вентилация. Продължава активното му лечение в болничното отделение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар