Бисквитки

понеделник, 23 февруари 2015 г.

Заместник-министър Деница Николова ще открие семинар "Област Враца, нов член на трансграничното семейство на Програмата за ТГС между България и Сърбия"


Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще открие информационен семинар „Област Враца, нов член на трансграничното семейство на Програмата за ТГС между България и Сърбия“. Събитието ще се проведе утре /24.02/ от 10:00 часа в залата на Търговско-промишлена палата в гр. Враца.
През август миналата година област Враца беше одобрена като допустим район за кандидатстване по Програмата за трансгранично сътрудничество за програмния период 2014-2020 година. На събитието утре ще бъдат представени параметрите на Програмата за новия програмен период и възможностите за кандидатстване по нея. На заинтересованите страни ще бъдат обяснени общите правила за подготовка на проекти и критериите за оценка на проектните предложения. По време на презентацията ще бъдат представени примери за успешно изпълнени проекти и добро сътрудничество за изминалия програмен период.

Няма коментари:

Публикуване на коментар