Бисквитки

понеделник, 10 октомври 2011 г.

Николай Иванов ще засили контрола по изпълнение на общинските наредби


Такъв ангажимент пое независимият кандидат за кмет пред живеещите в лозята над язовира  

Независимият кандидат за кмет на община Враца инж. Николай Иванов се срещна с  лозарите над яз. „Дъбника”. Редом с хроничните проблеми като безработица и слабо социално обслужване, живеещите в района хора, пожелаха отговор на няколко конкретно касаещи ги въпроса.
Николай Иванов пое ангажимент да поддържа в по-добро състояние пътищата във вилната зона, за да може да се улесни достъпа до имотите на хората, както от личните им автомобили, така и от бърза помощ. Не бе пропусната и темата за повишаването на сигурността. С предвиденото от претендента за кметския пост създаване на общинска полиция, собствеността на хората може да бъде защитена от набези.   
На срещата беше засегната и проблемната тема със сметосъбирането и сметоизвозването, както и заплахата от неконтролируемо увеличаване на броя на бездомните кучета. Общинският съвет във Враца е приел наредба, с която се забранява пускането на домашни любимци на свобода. Законовите разпоредби за решаване на този проблем са налице и единственото, което се изисква от общинската управа е да упражнява строг контрол, изрази готовност за работа инж. Иванов.
Николай Иванов е издигнат за кмет от Инициативен комитет, в който влизат авторитетни граждани на Враца и е категорично подкрепен от шест политически партии и няколко граждански организации: Българска социалистическа партия – Враца, Земеделски народен съюз – Враца, ПП Обединена социалдемокрация, Партия „Нова сила” – Враца, Партия „Новото време”, Партия „Български социалдемократи”, „Съюз на пенсионерите – 2004”, Съюз за Стопанска инициатива на гражданите-Враца, Съюз на офицерите и сержантите от запаса- резерва, Отечествен съюз.
Номерът му в надпреварата е 27.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар