Бисквитки

сряда, 12 октомври 2011 г.

Стефан Данаилов: Сред кандидатите за кмет на Враца има един, който искрено милее за културата


Любимият на няколко поколения българи артист заяви своята подкрепа за Николай Иванов

Независимият кандидат за кмет на община Враца инж. Николай Иванов инициира среща с културните дейци в града. На разговора, който се проведе в Регионалния исторически музей, присъстваше и кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов.

На заливащата ни простащина и стремителното тичане към безкултурието трябва да се противодейства, както на национално, така и на местно ниво, сподели Стефан Данаилов. Лицето, което може да осъществи това противодействие на територията на община Враца, е Николай Иванов, категоричен бе Ламбо.

На срещата бяха изтъкнати положителните действия, които Николай Иванов е предприел в защита на културата през двата му мандата като кмет на община Криводол.

Културата в община Враца има потенциал за развитие и ако бъда избран за кмет, това ще бъде мой приоритет, пое ангажимент пред културните дейци Иванов. Ще се търсят възможности за ремонт на концертната зала, ще се постарая и да подпомагам любителската културна дейност и читалищата, които я приютяват, допълни той.

Николай Иванов се ползва с категоричната подкрепа на голяма част от културните дейци на град Враца като диригента на симфониетата Валери Вачев, директорът на Драматично-кукления театър Анастас Попдимитров и други.

Номерът му в интегралната бюлетина за надпреварата е 27.

Няма коментари:

Публикуване на коментар