Бисквитки

четвъртък, 13 октомври 2011 г.

Кандидатът за кмет на Община Враца ген. Валери Стаменов се срещна с жителите на селата Девене и Три кладенци

Гости на срещите бяха и кандидетите за общински съветници от ВМРО-Българско национално движение – Движение за европейска интеграция Красимир Богданов, Кирил Илиев, Красимир Ангелов, инж. Иван Младенов, Геля Георгиева, Станислав Стаменов, Марин Цветков, Ивалина Върбовска.

Наред с изложението на приоритетите в предизборната програма, бяха отчетени и проблемите на образованието, сигурността, лошото състояние на пътищата в селата. Представена беше кандидатурата на инж. Тодор Тодоров – кандидат за кмет на с. Три кладенци, специалист в областта на телекомуникациите, със значим принос към изграждането на телефонната мрежа в Община Враца.

На 12 октомври управленският екип на КП «ВМРО-Българско национално движение – Движение за европейска интеграция» се срещна с жителите на Згориград. Кандидатът за кмет на селото Огнян Цветков запозна присъстващите с идеите си в областта на туризма, спорта, читалищната самодейност и инфраструктурата.

Художникът Красимир Ангелов, който е четвърти в листата, сподели своя опит от многобройните си изложби и контакти с клиенти от страната и чужбина. Той заяви, че в общинския съвет ще работи за повдигане нивото на културата и изкуството, за просперитета на Враца и родното си село. Згориград се слави с великолепните си природни дадености и правилното изразходване на средствата и адекватното отношение на общината може го превърне в еталон за подражание от другите населени места в региона.

2 коментара:

  1. ВМРО ли? превърнахте тази велика Организация в МВРО
    donosnik.net - тук е цялата истина за днешните лидери на ВМРО

    ОтговорИзтриване
  2. donosnik.net е дело на измикярите от Пловдив - Славчо Атанасов и Петко Атанасов, представлявани от Гошо -ТЪПОТО във Враца, пъчещ се в листата на Евгени Генов и на политическите трупове от "Синята коалиция"!
    Нещастниците от Пловдив като хиени са се прицелили в имотите на организацията, експлоатирайки честни хора да им вършат мръсната работа. Според тях, едва ли не, следва всеки наследник на македонски българи да си вземе по тухла, стол, перде и т.н., че да е доволен. Мръсните им намерения са да се докопат до имотите и да ги експлоатират за себе си. В своята жалкост пишат на плакатите си не, че са от "Вяра, морал, родолюбие, отговорност -Национален идеал за единство, а, че са от ВМРО-Ние! Хем не им харесва ВМРО като партия, хем се обявявят за ВМРО, срамувайки се от регистрацията си! ЦИК не са малоумни и уважиха подадените жалби от легитимната ВМРО-БНД, отменяйки регистрацията на фалшивите плагиати от Пловдив, който са толкова инфалтилни , че обвинявайки Каракачанов за безпринципни коалиции, сега са се залепили в коалиция като тази във Враца. И се изживяват като съдници? От една страна мразят Каракачанов и ВМРО, от друга не се показват пред хората с името с което са регистрирани, а се представят като ВМРО за да ЗАБЛУДЯТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ - АЛЧНИ, НЕНАСИТНИ, СМЕШНИ!

    ОтговорИзтриване