Бисквитки

неделя, 9 октомври 2011 г.

Генерал Валери Стаменов: Общинският бюджет трябва да се изразходва справедливо


На 7 октомври кандидетът за кмет на Община Враца ген. Валери Стаменов се срещна с жителите на селата Чирен и Лиляче.

Гости на срещите бяха и кандидетите за общински съветници от ВМРО-Българско национално движение –Движение за европейска интеграция Красимир Богданов, Кирил Илиев, Красимир Ангелов, инж. Иван Младенов, Станислав Стаменов, Марин Цветков, Ивалина Върбовска, Огнян Цветков.

Стаменов, Богданов и Илиев, направиха отчет за досегашната си дейност като общински съветници. Отчетени бяха действията срещу закриването на поделението във Враца, протестите срещу енергиините монополисти, безпрецедентното закриване на 11 общински училища от настоящите управляващи от ГЕРБ, разобличаването на нарушенията при сделката с депото за твърди битови отпадъци и др.

Ген. Стаменов представи управленските си идеи, сред които открои: необходимостта от справедливо изразходване на общинския бюджет по отношение на селата, нуждата от общинска полиция за охрана на замеделската продукция и имуществото на хората, подобряване на инфраструктурата, създаването на модерни информационни системи във всяко село, даващи възможност за електронно обслужване и връзка с Община Враца.

Кандидатът за кмет на Враца ген. Сатаменов и листата за общински съветници на КП «ВМРО-Българско национално движение – Движение за европейска интеграция» са с №45 в бюлетината.

Няма коментари:

Публикуване на коментар