Бисквитки

четвъртък, 13 октомври 2011 г.

Театърът представя


В събота, 15 октомври от 10.30 часа в куклена зала на децата ще покажем „Малката баба Яга” от Отфрид Пройслер.

В понеделник, 17 октомври трупата на Врачанския театър ще зарадва малки и големи в Борован. От 11 часа на сцената на Народно читалище „Цани Иванов” ще се изиграе постяановката „Малката баба Яга” от Отфрид Пройслер, носител на европейска награда за детска литература през 2009 г. В 18 часа на същата сцена ценителите на театралното изкуство в Борован ще гледат „Шекспир – Събрани съчинения” от Джес Адам Даниъл. Визитата ни в Борован е по покана на настоящия кмет на общината Петър Цветковски.

Във вторник, на 18 октомври от 19 часа в камерна зала на ДКТ – Враца започва поредното представление на най-новия ни продукт – комедията „Сладкиш от любов” по Карло Голдони. Билети за това представление, вече няма.

В сряда, 19 октомври от 19 часа в камерна зала се играе комедията „Шекспир – Събрани съчинения” от Джес Адам Даниъл.

В събота, 22 октомври от 10.30 часа в куклена зала показваме на най-малките приятели на театралното изкуство класическата постановка „Червената шапчица” от братя Грим.

Спектакълът „Бившата жена на моя живот” ще гостува на голямата сцена на Драматично-куклен театър на 9 ноември от 19.30 часа.

Спектакълът "Бившата жена на моя живот" от Жозиан Баласко се играе за първи път в България. С постановката беше открит новия сезон в бургаския театър "Адриана Будевска" на 27 септември. В нея участват звезди от 2 сериала - Асен Блатечки и Стефан Иванов от „Стъклен дом”, и Невена Бозукова и Милена Маркова, които в момента се подвизават в комедийната поредица „Етажна собственост”, но добиха известност в друга смешна ТВ-поредица - „Аламинут”. Режисьор на продукцията е Велко Кънев, сценографията и костюмите са на Антония Попова.

Пиесата, която ще бъде показана във Враца на 9 ноември, е изпълнена с много зрелищност, комедийни ситуации и ще предизвика много смях у зрителите. Спектакълът е определян като жизнерадостна романтична комедия, която предлага нещо диво, необичайно, трогателно и нещо наистина смешно. Хора "на ръба на нервна криза" се заплитат в комични и драматични срещи и неразбории. Изненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар