Бисквитки

вторник, 1 февруари 2011 г.

Наш актьор изгря от телевизионна реклама


Актьорът от Драматично-куклен театър – Враца Делчо Чолаков изгря от телевизионна реклама. Един от най-младите в трупата от града ни е част от рекламното послание за нов млечен продукт. Рекламата се завъртя през тази седмица по националните телевизии.
Изборът на екипа, правил видеоклипа, попаднал върху Делчо Чолаков след дълъг и продължителен кастинг, на които се явили десетки кандидати. Актьорът от врачанския театър се явил на препитването малко насила, тъй като в условията пишело, че претендентите за работата трябва да са поне на 35 години. Но режисьорът го одобрил и променил цялата концепция на рекламата – били „подмладена” и майката от семейството, в което всички ядат от рекламирания продукт.
Поне засега Чолаков не казва какъв хонорар е получил за участието си в клипа, но признава, че е доволен. Това не е първото му участие в този жанр. Вече се е изявявал в ролята на компютърен специалист в друга реклама.  
Делчо Чолаков иначе играе в три от представленията на Драматично-куклен театър – Враца този сезон: „Д-р” от Бранислав Нушич, „Най-истинският” от Григорий Горин и „Тестът” от Лукас Берфус. В края на миналата година трупата от Враца се завърна с награда от международен фестивал в Румъния, където показа „Тестът”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар