Бисквитки

неделя, 30 януари 2011 г.

Нова среща на два отбора от областта


Отборите на „Ботев”-Криводол и „Чавдар”-Бяла Слатина завършиха наравно 4:4 в изключително интересна контролна среща. Двубоят се игра на стадион „Септември” в с. Краводер. Тимът на „Чавдар” откри резултата в 16-ата минута. Милен Тодоров изведе Влади Василев, който прати топката в горния десен ъгъл на вратата за 0:1. Само две минути по-късно гостите от Бяла Слатина удвоиха преднината си. Зарчев сгреши и Тонев стреля от границата на наказателното поле. Данов обаче не се намеси убедително и при добавката Тихомир Тодоров вкара за 0:2. Въпреки негативния резултат момчетата на Иван Ценов не се предадоха и продължиха да атакуват. В 24-ата минута Тодоров игра с ръка в наказателното поле и реферът Красимир Йосифов отсъди 11-метров наказателен удар. Зад топката застана Борис Петков, който не сгреши от бялата точка за 1:2. Пет минути по-късно символичните домакини изравниха резултата и върнаха интригата в мача. След грешка в защитата на „Чавдар” Алек Манолов прехвърли вратаря Николай Петров за 2:2. В 36-ата минута новото попълнение в тима на „Ботев” Росен Танев отбеляза гол, но попадението му бе отменено поради засада. В следващата минута Денис Николов центрира и след грешка на Данов Владислав Василев отново изведе „Чавдар” напред в резултата. В ответната атака Алек Манолов с удар от границата на наказателното поле направи безпомощен стража на гостите за 3:3. При този резултат приключи първата част. През второто полувреме темпото на игра видимо спадна след множество смени и в двата състава. Въпреки това малкото зрители дошли на стадиона в с. Краводер видяха още два гола. В 76-ата минута Георги Ковачев центрира от корнер и Кристиян Григоров се разписа за 3:4. В последната минута на мача Бисер Ефремов центрира и Георги Иванов вкара за крайното 4:4. Следващата контролна срещата на „Ботев”-Криводол е на 2 февруарисрещу „Бдин”-Видин. Двубоят ще се играе отново на стадион „Септември” в с. Краводер от 14.00 часа.
 След мача старши-треньорът на „Ботев”-Криводол Иван Ценов каза: „Поредна добра контрола, въпреки тежкия терен. Това, което търсим като игра от нашия отбор се получава. Лошото е, че получаваме много евтини голове и то без да ни надиграва противникът. Допускаме елементарни грешки и може да се каже, че сами си вкарваме голове и от това страдаме. Не можем да нареми точния баланс във всеки мач-вкарваме четири гола, но и на нас ни вкарват четири, което не нормално.Аз обаче съм оптимист. Има време до началото на първенството и се надявам до тогава да изчистим грешките. За пореден път ще кажа, че съм доволен от старанието на футболистите. Мисля, че отборът изглежда коренно променен от миналата година”.
„Ботев”-Криводол:Данов /капитан/, Милчев, Димитров, Зарчев, Каменов, Ефремов, Кунчев, Танев, Манолов, Петков, Петров/Филипов, Ивов, Чирпанов, Иванов/
„Чавдар”-Бяла Слатина: Петров, Петков, Ем. Николов, Д. Николов, Григоров, Самарджиев, Тонев, Василев /капитан/, Апостолов, Крушкин, Папазов /Тошев, Иванов, Ковачев, Ванев, Тодоров, Малковски, Симеонов, Михайлов/.
Мария Георгиева

Няма коментари:

Публикуване на коментар