Бисквитки

понеделник, 31 януари 2011 г.

Стартира стипендиантска програма на Националния съвет на БСП


С решение на Изпълнителното бюро  на Националния съвет на БСП стартира стипендиантска програма на Националния съвет на БСП. Целта на тази инициатива е да се даде възможност и да се подпомогне професионалното обучение на активистите на БСП. Конкретните условия за кандидатсване в стипендиантската програма, както и университетските програми, за обучението в които БСП ще отпуска стипендии, ще се съобщават на отделни сесии за кандидатстване всяка година.           За летния семестър на текущата година ще се отпускат стипендии за приети студенти е специалност „Политически мениджмънт", магистърска степен, на СУ.
Достъп до стипендиантската програма за кандидатстване за стипендии имат всички активисти на БСП, които са взели решение да продължават своето образование и ще подадат документи в съответния ВУЗ. Тъй като финансовият ресурс на стипендиантската програма е ограничен, след вътрешен подбор, извършен от специална комисия на Националния съвет на БСП, кандидатите, които успеят да издържат приемните изпити за тази програма и да преминат предвидената процедура за прием в СУ (специалност „Политически мениджмънт"), Националния съвет на БСП има възможност да заплати (под формата на индивидуални стипендии) семестриалните такси за тяхното обучение.
За кандидатстване пред комисията на Националния съвет на БСП и получаване на одобрение за стипендия, следва да се подадат следните документи:
-       заявление за участие в стипендиантската програма (свободен текст);
-       копие от дипломата за завършено висше образование - степен Бакалавър;
-       автобиография;
-       хронология на политическата активност на кандидата;
Важно условие за участие в програмата е ангажиментът на кандидатите да сътрудничат на Националния съвет на БСП.
При заявен интерес за участие в програмата, кандидатите могат да подават документи на адрес гр. София - 1505. ул. „Позитано"№ 20, за отдел „Организационен", в срок до 04.02.2011 год. (за заявленията, изпратени по пощата, важи клеймото на пощенския запис), и на e-mail  belalov@abv.bg и ns.mobsp@gmail.com.
За допълнителна информация, Николай Белалов -тел. 0889 207 710,                               E-mail: belalov@abv.bg .

Няма коментари:

Публикуване на коментар