Бисквитки

понеделник, 31 януари 2011 г.

Нов български тв канал издига рока в култ


Новият телевизионен канал ще покаже многото лица на рок музиката и ще работи в подкрепа на българската рок сцена
Нов български телевизионен канал ще издига рока в култ, гарантирайки истинско звучене по 24 часа в денонощието и специализирани предавания посветени на различните му стилове.
T-Рок Ти Ви (trock.bg) ще стартира на 10 февруари с разнообразен, но винаги истински рок, акустични (unplugged) концерти на български групи и специализирани предавания.
Телевизионният канал ще покаже многото лица на рок музиката и
ще работи в подкрепа на българската рок сцена.
Новата музикална телевизия ще представя рок културата от последните четири десетилетия – класически рок, хеви метъл, алтернатив, модерен рок, пънк рок, мейнстрийм рок, бритрок и други.
Програмен директор на T-Рок Ти Ви (T-Rock TV) е Евелина Павлова - човек с дългогодишен опит в музикалните електронни медии.
Тя е била програмен директор на редица радиостанции, а сега приема проекта като ново предизвикателство и вярва, че рок музиката има много лица и феновете ще се радват да ги видят.
"Т-Рок Ти Ви е първият от поредица телевизионни проекти, които ще стартират в портфолиото на "Ти Ем Джи". Целта ни е да предложим на зрителите различни канали за забавление и развлечение и да приложим стил на работа, нов за медийния пазар у нас", казва Михаил Въжаров, маркетинг мениджър на "Ти Ем Джи" (Telemaniac.net).

Няма коментари:

Публикуване на коментар