Бисквитки

петък, 1 април 2011 г.

Днес е Ден на ГЕРБ



Младежкото обединение в БСП – Бяла Слатина се включи в инициираната от тях национална кампания под надслов „1 април като Ден на лъжата и Ден на ГЕРБ”. Млади социалисти раздаваха на съгражданите си брошури, които на пръв поглед са забавни и иронични, „но истината е, че бием камбаната, защото не искаме управление, затънало в лъжи. На лъжата мандатът е къс”, категорични са членовете на Младежкото обединение в БСП „
„През 2009 г. ГЕРБ дойде на власт с пет основни приоритета. В брошурата си „1 април – Ден на лъжата. Ден на ГЕРБ” Младежкото обединение в БСП повтаря едно към едно обещанията на управляващите, защото всички те се оказаха лъжа”. Така членовете на Обединението мотивират идеята си.
Вместо обещаното благоденствие и просперитет на гражданите и икономиката ГЕРБ замрази доходите за сметка на цените и високата безработица. Замениха справедливостта от програмата си с безогледно подслушване и огромна битова престъпност. Вместо заявените инвестиции в хората, поставиха на колене образованието и науката. ГЕРБ изпълниха заявката си „да превърнат България в уважаван член на ЕС” с лобистки закони и провал на членството ни Шенген.

Няма коментари:

Публикуване на коментар