Бисквитки

сряда, 30 март 2011 г.

Мениджър за един ден в офис НАП Враца


За четвърта поредна година офис на НАП - Враца се включи в инициативата на фондация «Джуниър Ачийвмънт България» - «Мениджър за един ден».
Като компания – домакин, на 29 март офис Враца прие три ученички от 11-ти клас на «Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство» гр. Враца – Ваня Павлова и Ивелина Цветкова –специалност «Предприемачество и мениджмънт» и Ивалина Монова - «Банково дело». Подборът се извърши след запознаване с публикуваните автобиографии на сайта на фондацията и мотивацията на заявилите участие да се включат в инициативата.
Учениците бяха посрещнати от директора на офиса, който ги въведе в естеството на работа в НАП, а те от своя страна споделиха, че имат желание да се запознаят на практика с това, което знаят на теория и вярват, че работния ден с висококвалифицираните специалисти от НАП ще бъде изключително полезен за тях.
При тържественото връчване на сертификатите, учениците изразиха своята удовлетвореност от споделения работен ден със служителите от офис Враца, а директорът им пожела да станат наши колеги и бъдещи мениджъри, защото НАП има нужда от млади и амбициозни хора като тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар