Бисквитки

понеделник, 28 март 2011 г.

ВМРО: Общинският съвет във Враца действа като ликвидационен съвет

Мнението е на общиският съветник от ВМРО Красимир Богданов и беше изказано на последното заседание на Общинският съвет във Враца, състояло се на 24 март. Поводът е предложението за закриване на детска ясла №7 и обединяването на бившите Текстилен и Строителен техникуми. Богданов се обърна към колегите си, да се замислят с какво ще бъдат запомнени като съветници, защото Общинският съвет се е превърнал във ликвидационен съвет. През настоящия мандат в община Враца бяха закрити единадесет училища, а многократно бяха внасяни докладни за закриване или обединяване на детски градини.
«По този път, Враца бавно и сигурно върви към ликвидация. Освен това, остава съмнение относно сградите на някогашната текстилна фабрика, които са собственост на училището и се намират в центъра на града. Най-вероятно тези трансформации са породени от нечии апетити към имота». След състоялите се дебати предложението за закриване на яслата и обединение на професионалните гимназии беше отхвърлено.
В точка Питания към кмета, от ВМРО поискаха информация във връзка с проекта за изграждане на високоскоростно железопътно трасе и намеренията на общинското ръководство, както и за числото на новорегистрираните граждани в населените места на община Враца през 2010 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар