Бисквитки

понеделник, 28 март 2011 г.

"Ботев" Криводол загуби в Етрополе

„Ботев”-Криводол загуби като гост с 1:0 от „Чавдар”-Етрополе в отложен мач от 17 кръг на първенството в Западната „Б” група. Двубоят бе равностоен, като липсваха положения и пред двете врати. Домакините отбелязоха единствения гол още в 4-ата минута. Футболист на „Чавдар” центрира отдясно и Благой Пасков с глава се разписа за 1:0. В 15-ата минута тимът от Етрополе имаше възможност да удвои преднината си, но вратарят Данов спаси. В 30-ата минута от пряк свободен удар от около 30 метра футболист на домакините стреля силно и отново добра намеса на стража на „Ботев” не позволи да се стигне до втори гол. Гостите имаха само едно по-сериозно положение. В 37-ата минута Борис Петков бе изведен сам срещу вратаря на домакините, но ударът му бе спасен. През втората част играта се водеше предимно в средата на терена. Възпитаниците на Иван Ценов опитаха да прпоменят негативния за тях резултат и създадоха няколко опасни положения. Атаките им обаче бяха спирани от съдиите със засади. Така двубоят завърши с минимална победа с 1:0 за „Чавдар”-Етрополе. В следващия кръг отборът на „Ботев”-Криводол гостува на „Вихрен”-Сандански. Двубоят ще се играе на 3 април от 17.00 часа.
След мача старши-треньорът на „Ботев”-Криводол Иван Ценов каза: „Много рано допуснахме гол и до 15-ата минута имаше много грешки в играта ни. После се успокоихме. Приехме играта в нашата половина и разчитахме на контраатаки, но ни липсваше извеждащият пас. Това е и причината, поради която не успяхме да изравним”.
„Ботев”-Криводол:Данов /капитан/, Милчев /ж.к./, Димитров /ж.к./, Филипов, Ирфан, Петков /46-Б. Папазов/, Кунчев, Манолов /78-Б. Ефремов/, П. Петров, Салиф, Чирпанов /61-А. Петров/

Няма коментари:

Публикуване на коментар