Бисквитки

понеделник, 28 март 2011 г.

Представиха пилотите на АМК „СТАРТ - Н- КРИВОДОЛ”


На пистата за рали и автокрос в Криводол се състоя представянето на пилотите от АМК „СТАРТ-Н-КРИВОДОЛ”. На церемонията присъстваха Камен Михайлов - председател на Техническата комисия и член на Управителния съвет на БФАС и Директор на Рали България, Владимир Илиев – завеждащ катедра „Автомобилизъм” в Националната спортна академия, инж. Спас Спасов – зам. управител на „Строител – Криводол” ЕООД и зам. председател на „Старт-Н-Криводол”, инж. Розалина Георгиева – директор „Специализирана администрация” към Общината, състезатели от отбори, участващи в рали и автокрос шампионатите, граждани и гости на Криводол.
Пилотите от „Старт-Н-Криводол” бяха представени от капитана на отбора, майстора на спорта и седемкратен шампион на България по автокрос – Александър Атанасов. В рали кроса Криводол ще се представи от Ани Ванков, Васил Василев и Крум Крумов, в автокроса от Андрей Колев и Александър Атанасов.
След представянето на отбора, по трасето в Криводол се проведоха тестове на автомобилите, в които взеха и участие състезатели от Старт- Н- Монтана, Нерон –Монтана, Монтана Рейсинг, Вида Спорт и столичните клубове Джордан Рейсинг, Рангелов Мотор спорт, Боила Мотор спорт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар