Бисквитки

четвъртък, 24 февруари 2011 г.

Театърът представя

В събота – 26 февруари от 10.30 часа в Куклена зала на децата ще се играе класическата пиеса „Мечо Пех” от Алън Милн.
В понеделник (28 февруари) и във вторник (1 март) децата от 4 местни детски градини ще гледат спектакъла „Баба Марта внучка жени.
Във вторник (1 март) от 19 часа в камерна зала показваме комедията „Една жена – трима мъже” от Петър Петрович-Пеция.
В сряда (2 март) е поредното издание на актуалното заглавие за сезона „Шекспир – Събрани съчинения” от Джес Адам Даниъл.
В събота (5 март) в куклена зала показваме „Баба Марта внучка жени” за всички деца, които не са успели през седмицата да гледат спектакъла.
Във вторник (8 март) ще покажем ново заглавие за малките почитатели на театралното изкуство – „Малката Баба Яга” от Отфрид Пройслер. Премиерата на спектакъла е от 19 часа в куклена зала. От 10.30 часа същия ден ще е предпремиерното представление (очаквайте повече подробности за спектакъла!).
За сряда и четвъртък (9 и 10 март) са насроени н премиерните представления на още една нова постановка на Драматично-куклен театър – Враца. Става дума за „Рейс” от Станислав Стратиев (очаквайте повече подробности за спектакъла!).
В петък (11 март) авторският спектакъл на Димитър Мартинов „Последен час – Яворов” е поканен в Младежкия театър в София.
В събота (12 март) в куклена зала от 10.30 часае новото заглавие за малчуганите „Малката Баба Яга” от Отфрид Пройслер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар