Бисквитки

вторник, 22 февруари 2011 г.

След Враца предстои тото тираж за Стара Загора

Вторият за годината специален тираж на играта 6/49 на Български спортен тотализатор (БСТ) ще се проведе тази неделя, 27 февруари 2011 г., съвместно с Община Стара Загора. Средствата от него ще бъдат предоставени за изграждане на спортна площадка в Гимназия с преподаване на чужди езици „Ромен Ролан”, гр. Стара Загора. В специалните тиражи всеки може да участва в надпреварата за спечелването на джакпота в играта 6/49 срещу залог за 1 комбинация от 1,20 лева.
За 2011 година са предвидени 12 специални тиражи на играта 6/49 – ТОТО 2. Набраните средства в 10 от тях ще бъдат предоставени за изграждане и реконструкция на спортни обекти и съоръжения за масов детско-юношески спорт в 10 града на България, съвместно със съответните общини. Със средствата от Великденския и Коледния тираж ще бъдат подпомогнати деца в неравностойно положение. С провеждането на специалните тиражи Български спортен тотализатор не само подкрепя българския спорт, но успешно изпълнява и поетата социална отговорност към децата – спортната надежда на България.
Първият за тази година специален тираж на играта 6/49 беше проведен на 30 януари 2011 г. (тираж №8), съвместно с Община Враца. Средствата от него бяха предоставени за изграждане на нова спортна площадка в ж.к. „Дъбника”, гр. Враца.
Във връзка с повишения интерес от страна на участниците в игрите, организирани от БСТ, и провеждане на Световната купа по ски алпийски дисциплини за мъже в Банско, тото пунктовете в Благоевград, Кюстендил, Дупница, Банско, Добринище и Разлог ще работят тази събота и неделя (26 и 27 февруари 2011 г.) с 1 час повече от установеното работно време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар