Бисквитки

неделя, 13 февруари 2011 г.

ЦСКА постави Чавдар (Бяла Слатина) в безизходица

Ръководството на ЦСКА си взе вратаря Божидар Стойчев
само месец след като го даде под наем до пролетта на „Чавдар“ (Бяла Слатина).
Абсурдното решение на червените постави в доста неприятна позиция белослатинци, които останаха с двама контузени вратари.
Именно по тази причина във вчерашната контрола с третодивизионния „Спартак 1919“ (Плевен), завършила 0:0, за „Чавдар“ пазеше третият вратар на плевенчани Мартин Димитров. Почти сигурно Стойчев ще премине в „Академик“ (София) под наем.
Иначе срещата със „Спартак“ не беше от най-силните на белослатинци по време на зимната подготовка. По-интересно беше първото полувреме, но голове така и не паднаха. Пламен Николов и Лъчезар Петров от „Спартак“ пропуснаха да се разпишат от чисти позиции. Чавдарци също могат да съжаляват заради пропуските на Денис Николов и капитана Владислав Василев.
След почивката картината не се промени, като темпото на играта спадна и не се стигна до нищо запомнящо се пред двете врати.
Неофициален дебют за „Чавдар“ записа централният нападател Драгомир Иванов. Той ще подсили белослатинци, като за последно е ритал за кипърския "АЕС" Никозия. До миналата седмица Иванов водеше подготовка с „Дунав“ (Русе), но след като стана ясно, че русенския клуб е отново пред фалит, Драгомир Иванов се прибра в родния Плевен, където проведе няколко тренировки със "Спартак 1919" преди да се озове в Бяла Слатина.
Следващата проверка, която е и последна за „Чавдар“, ще е срещу столичния гранд ЦСКА. Приятелската среща ще се играе на 19 февруари в София.Божидар Стойчев

Няма коментари:

Публикуване на коментар