Бисквитки

неделя, 13 февруари 2011 г.

Министър от Враца иска хляб от Татово време

БАБХ започва проверки за пестициди във вносните храни БАБХ започва проверки за пестициди във вносните храни
Олиото на борсата отново поскъпна Олиото на борсата отново поскъпна
Средната цена на подаръците валентинки е 50 лв. Средната цена на подаръците валентинки е 50 лв.
Аз не искам да консумираме хляб с европейско качество, а прекрасния български хляб, защото европейците трябва да се учат от нас как се прави хляб, а не ние от тях. Това каза днес министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов. Той бе категоричен, че ние, учейки се от тях или от други като тях, сме в това положение в момента – да ядем най-некачествения хляб.
"Ние имахме най-прекрасния хляб. Винаги се е говорело за българския хляб, за българските домати, за българското сирене. Просто в годините на прехода много хора направиха пари от това да ядем боклуци и да ги слагаме на нашата трапеза. Затова искаме да върнем онези позабравени от годините на прехода стандарти, да ги направим достъпни за хората”, допълни Найденов, предаде Фокус.
Що се отнася до цената на новите продукти министърът каза, че е ясно, че няма как да ядем салам от месо, сирене от мляко и хляб от брашно, които да бъдат на тези цени, на които са в момента.
"Цените ще бъдат по-високи, но нека тези, които искат ниските цени, да знаят, че плащайки малко, правят компромис най-вече със здравето си", заяви Найденов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар