Бисквитки

понеделник, 14 февруари 2011 г.

Конкурс за рекламна творба «Изворът на моята енергия»

Информационните офиси в България на евродепутата от ЕНП /ГЕРБ/ Владимир Уручев обявяват конкурс за рекламна творба «Изворът на моята енергия».
В рамките до 200 думи всеки участник да назове, опише и приложи снимка на дадена забележителност – културна, природна или археологическа – като се позове на свои впечатления, исторически факти или легенди. Желателно е разработката да започва така: „Искам да ви представя...............! Защото...............”.
Избраният туристически обект или дестинация трябва да е част от територията на област Враца или област Смолян.
Предизвикателството пред всeки участник е да създаде рекламна творба, вдъхновена от величествената природа и/или богатата история, култура и традиции на своята област. Текстът трябва да разкрива уникалността на избраната забележителност и в същото време да поставя акцент върху съхраняването й и опазването на околната среда. Целта на конкурса е да популяризира туристическите обекти в областите Враца и Смолян и да насърчи тяхната посещаемост и съхранение.
В конкурса могат да се включат ученици от 9-12 клас и младежи до 30-годишна възраст. Рекламната творба да се състои от 200 думи и да бъде придружена с трите имена и снимка на автора, възраст, адрес, учебно заведение, телефонен номер и елекронна поща.
Крайният срок за изпращане на творбите е 30 септември 2011г. по електронна поща или на адрес:
гр. Враца, 3000, ул. “Лукашов” №8, ет. 3, офис 1 (бившето кино “Коларов”) или e-mail: mep.gerb.vratza@gmail.com
гр. Козлодуй, 3320, сдружение Бизнес център – Козлодуй, ул. “Хаджи Димитър” №1, ет. 2, офис 5 или e-mail: mep.gerb.kozloduy@gmail.com
гр. Смолян, 4700, бул. “България” №14 или e-mail: mep.gerb.smolian@gmail.com
Критериите за оценяване на участниците са: оригиналност и творчески подход към темата; яснота и образност на текста; творбите могат да бъдат написани на компютър, напечатани или четливо написани на ръка, като е спазено условието за броя на думите. Журито ще е съставено от представител на инициаторите на конкурса, експерт от туристическия бранш и литератор.
Авторите на първите три отличени творби от всяка област ще посетят Европейския парламент в Брюксел, а най-добрите творби ще бъдат публикувани в сборник със снимки «Изворът на моята енергия».
За да се гарантира прозрачността на конкурса, всички материали ще бъдат качени в сайта на евродепутата Владимир Уручев – www.urutchev.eu и сайта на ПП ГЕРБ – Смолян - www.gerb-smolyan.com,без редакторска намеса и по реда на тяхното получаване.
Резултатите от конкурса ще бъдат обявени в началото на месец октомври от евродепутата Владимир Уручев на церемония в предварително обявен ден и час.
За повече информация:
Мария Дончева, 0884 800 031
Илиана Владимирова, 0884 800 285
Димитрина Павлова, 0884 800 259

Няма коментари:

Публикуване на коментар