Бисквитки

събота, 19 февруари 2011 г.

„Чавдар“ падна достойно с 1:2 от ЦСКА

В равностоен мач „Чавдар“ (Бяла Слатина) отстъпи с 1:2 на ЦСКА в последна контрола за двата тима преди подновяването на футболния сезон в България.
Попадението за белослатинци беше дело на Владислав Василев, който се разписа след почивката.
Спарингът се игра на стадион "Левски" в Елин Пелин, съобщи неофициалният сайт на "Чавдар".
За червените се разписаха Александър Тонев и Килиън Шеридън в 43-ата и 57-ата минута, докато точен за „чавдарци“ беше Влади Василев в 67-ата минута. Силен мач за "Чавдар" записаха голмайсторът Василев, както и двамата вратари Светослав Тошев и Николай Младенов.
През първото полувреме отборът на ЦСКА не може да се похвали с добра игра, тъй като възпитаниците на Милен Радуканов бяха пасивни и трудно стигаха в близост до вратата на своя опонент.
Въпреки това, благодарение на индивидуалните си качества, Тонев успя да изведе своя отбор напред в резултата. Младокът се разписа със силен удар с десния крак от границата на наказателното поле. Преди това обаче той направи фрапантен пропуск, след като бе заел отлична позиция пред вратата на „Чавдар“. Нелсън се освободи от противников бранител, стреля, Тошев изби топката, която попадна в Тонев, но ударът на младежкия национал бе спасен от стража на втородивизионния тим. "Чавдарци" също имаха своите силни моменти през първата част, когато само в рамките на 4 минути успяха да сътворят две чудесни атаки, но при първата Явор Тричков се засуети в наказателното поле и топката му беше избита от Акуаро, а при втората бързоногият Денис Николов стреля слабо към вратаря Караджов, вместо да подаде на капитана Василев, който нахлуваше на скорост в пеналта на ЦСКА.
След почивката „Армейците“ започнаха да атакуват доста по-мощно и резултата не закъсня. В 57-ата минута Килиън Шеридън вкара феноменален гол, след като от 35 метра препарира вратаря на „Чавдар“. Окрилени от попадението възпитаниците на Радуканов се хвърлиха в още по-свирепи атаки, които обаче не се увенчаха с успех.
Платини на два пъти и Шеридън пропуснаха да се разпишат, останали очи с очи срещу стража на „Чавдар“. Така се стигна до 67-ата минута, когато след едно невнимание в наказателното поле на червените, Василев засече центриране на Милен Тонев и по този начин оформи крайното 2:1.

Няма коментари:

Публикуване на коментар