Бисквитки

събота, 19 февруари 2011 г.

"Ботевци" от Козлодуй и Враца с равен в контрола с 6 гола

Отборите на Ботев (Враца) и Ботев (Козлодуй) завършиха 3:3 в контролна среща, предаде репортер на Football24.bg. Двубоят бе много интересен, като освен шестте гола, зрителите видяха и два червени картона. Мишев в 5-ата минута откри резултата за козлодуй. Михайлов изравни в 9-ата минута.
В следващите минути третодивизионният тим взе инициативата и стигна до два гола. Първо Страти Илиев центрира от фаул, Цветковски изби, но топката попадна в Божидар Георгиев, който сгреши - 1:2. Малко по-късно Драгомир Иванов направи 1:3 с удар от около 20 метра. Все пак в последните 20 минути врачани се събраха и стигнаха до равенството. Кирил Михайлов се разписа за 2:3 в 73-ата минута. Само две минути по-късно след хубава атака на Данчев, Тодор Димитров се разписа за 3:3.
Съдията показа и два червени картоно - на Николов от Домакините и Цветомир Тодоров от гостите. Освен това тимън на Коздолуй изтърва дузпа, след като Цветковски събори Любо Иванов в наказателното поле. От бялата точка Димитров нацели гредата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар