Бисквитки

понеделник, 7 февруари 2011 г.

БСП Враца: Управлението на ГЕРБ е катастрофално за България


След проведени срещи на депутати и партийни функционери в областта бяха направени изводите за ситуацията  във Врачанско. Според областния лидер инж. Николай Иванов всички се обединяват около становището, че година и половина след управлението на ГЕРБ положението е катастрофално във всички посоки. Най-вече в социалната политика, където по ръст на безработица сме с най-висок процент и положението вече е извън контрол. Доходите намаляват, а продуктите от първа необходимост поскъпват. Увеличават се проблемите в здравеопазването и земеделското производство.
Падна моралната маска в управлението на ГЕРБ. Това показват последните скандали със СРС-тата.  На проведените срещи се е стигнало до основния извод, че това управление е катастрофално за България то трябва колкото може по-бързо да си отиде, тоест на страната са необходими предсрочни избори.
Депутатът  Георги Божинов  каза, че сега българските институции са обхванати от политически и полицейски разврат. В тежестта на кризата БСП е отстранена от лостовете, с които може да с е помогне на населението. И там където има представители на местната власт прави всичко възможно да изпълняват поетите задължения.
„Министър Цветанов само по слухтене обвини лекари, че са убили живо родено дете в Горна Оряховица. Това е върхът на политическия разврат!” - бе категоричен депутатът. "Хората гласували за ГЕРБ трябва да преосмислят фактите и рано или късно ще разберат, че на страната освен социалните и икономически са нанесени и тежки морални поражения."

2 коментара:

  1. ТОЧНО ВИЕ ЛИ КОМУНЯГИ МРЪСНИ СТЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАРОДА СЛЕД КАТО ГО ОГРАБИХТЕ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ,НИМА КРИВОДОЛСКИЯТ КМЕТ НИКОЛАЙ ИВАНОВ ,ГЕОРГИ БОЖИНОВ, КРУМ СОТИРОВ НЕ СТЕ ЗА ЗАТВОРА ,А МЪЛЧИТЕ ВИЕ ОТ СНИМКАТА ,ЗА ЗАТВОРА СТЕ,НАЙ ГОЛЕМИТЕ МАФИОТИ СЕГА СА ПЪРВИТЕ ПАТРИОТИ ,МЛЪКНЕТЕ

    ОтговорИзтриване
  2. бако божинов си пее тия песни от години ;единственото което го иттересува е да остане депутат до пенсия и да гуши парички;те и бабичките на бсп вече не му вярват камо ли някои що годе интелигентен

    ОтговорИзтриване