Бисквитки

неделя, 6 февруари 2011 г.

„Бдин” загуби контролна среща в Криводол


„Ботев”-Криводол надигра с 2:1 като гост тима на „Бдин”-Видин в контрола играна на стадион „Бенковски”. Първата част премина изцяло под диктовката на домакините. Отборът на „Ботев” така и не успя да се приспособи към тежкия терен. Футболистите от Видин откриха резултата в 43-ата минута. Грешка в защитата позволи на Николай Тодоров да отбележи за 1:0. Момчетата на Альоша Андонов имаха още 2-3 положения за гол, но стражът на „Ботев” Иван Петков се намесваше  убедително. Второто полувреме започна с натиск на тима от Криводол. Три  пропуска направи Тодор Чирпанов, като едно от положенията бе на метър пред вратата на домакините. Все пак в 62-ата минута възпитаниците на Иван Ценов изравниха. Ивайло Димитров проби през центъра, преодоля двама футболисти на „Бдин” и изведе зад защитата на домакините Ангел Петров. Нападателят хладнокръвно отбеляза за 1:1. В 75-ата минута Борис Петков центрира от аутлинията и влезлият като резерва Николай Ставрев засече топката за крайното 1:2 в полза на „Ботев”. И в тази контролна среща за криводолския тим не играха основни футболисти. Поради травми мачът пропуснаха Данов, Филипов, Танев, Дочев, Зарчев, Пантев, Ценов. В състава на гостите обаче се появи бранителят Аян Ирфан, който с изявите си на терена впечатли ръководството на „Ботев”. Това е второто ново сигурно попълнение в криводолския тим. Ирфан е на 25 години от Шумен. За последно е играл в тима на „Несебър”.
Следващата контролна среща на „Ботев”-Криводол е срещу „Ботев”-Козлодуй. Двубоят ще се играе на 9 февруари на стадион „Локомотив” в Мездра.
След мача старши-треньорът на „Ботев”-Криводол Иван Ценов каза: „Въпреки, че играхме с 13 човека поради заболяване на част от основните футболисти мисля, че се получи полезна контрола. През първата част играхме слабо. Второто полувреме обаче подобрихме играта си и спечелихме срещата. Най-хубавото е, че успяхме да обърнем резултата в наша полза след като на полувремето губехме с 1:0. Стояхме физически добре на терена. Надявам се тази седмица да мога да разчитам на всички футболисти за да можем да избистрим основния състав”.
„Ботев”-Криводол:И.Петков, Ивов, Димитров, Милчев, Ирфан, Ефремов, Кунчев, Манолов, Б. Петков, Чирпанов, Петров /Гачовски, Ставрев/
„Бдин”-Видин: Ивчев, Цолов, Иванов, Соколов, Миков, Станчев, Цветков, Илиев, Боянов /капитан/, Михалов, Н. Борисов /Кръстев, Дан Валентин, Ченешков, Цветкович, Мамаду, Златков, Милчов, Б. Борисов, Цеков, Кирилов, Бегогов/

Няма коментари:

Публикуване на коментар