Бисквитки

петък, 11 февруари 2011 г.

Театърът представя

В събота, 12 февруари от 10.30 часа в куклена зала е традиционната среща с децата, на които предлагаме да гледат постановката „Приключение на горската полянка”.
В понеделник, 14 февруари от 15.45 часа възпитаниците на ЦДГ „Европейчета” във Враца ще гледат спектакъла „Тримата снежковци”.
Във вторник, 15 февруари от 9.30 часа отново има детски спектакъл, но той е за децата от ОДЗ „Знаме на мира”, където ще гледат класическата постановка „Червената шапчица”.
Във вторник, 15 февруари от 18 часа в балетна зала на ДКТ – Враца ще е поредното предсатвелние на авторския спектакъл на Димитър Мартинов „Последен час – Яворов”. Интерес към тази творба вече проявяват от два театъра в София, които са я резервирали за програмата си през март (една от възможностите е постановката да се играе на сцената на Народния театър „Иван Вазов”, но за това… ще ви пиша „като му дойде времето”).
В сряда, 16 февруари от 11 часа в ОДЗ „Брезичка” показваме постановката „С огъня игра не бива”.
Същия ден – сряда, 16 февруари от 19 часа на голяма сцена представяме спектакъла „Най-истинският” (Същият този Мюнхаузен) от Григорий Горин. Той е предназначен за учениците на най-голямото училище във Враца – СОУ „Христо Ботев”, но който иска да си купи билет за представлението, все още може да го направи на билетна каса в театъра.
В четвъртък, 17 февруари от 10.30 часа в ЦДГ „Вълшебница” показваме на малчуганите „СС огъня игра не бива”.
Същия ден – четвъртък, 17 февруари, но от 19 часа в камерна зала показваме най-касовия продукт на ДКТ – Враца за този сезон „Шекспир – Събрани съчинения” от Джес Адам Даниъл.
В петък, 18 февруари от 11 часа в куклена зала започва постановката „Танцуващи ръце”. Който я пропусне в делничния ден, може да я гледа в събота – пак в куклена зала, но от 10.30 часа.
Следващият понеделник, 21 февруари от 19 часа в куклена зала пък показваме спектакъла „Тестът” (Храбрият Симон Корах) от Лукас Берфус, който спечели награда за режисура на международния фестивал в Питещ, Румъния през ноември.

Няма коментари:

Публикуване на коментар