Бисквитки

понеделник, 7 февруари 2011 г.

"Чавдар" Бяла Слатина с първа загуба в контрола

Третодивизионният „Ботев“ (Козлодуй) изненада „Чавдар“ (Бяла Слатина) в контрола между двата тима.
„Реакторите“ победиха с 2:1 след обрат и нанесоха първа загуба на белослатинци в приятелските срещи през зимата.
Милен Тонев откри резултата за „Чавдар“ в 33-ата минута. При резултат 1:0 за втородивизионния тим приключи и първата част на двубоя. След почивката „Ботев“ направи пълен обрат чрез Цветослав Тодоров, който се разписа на два пъти за четири минути – 58 и 62 минута.
Следващата контрола на „Чавдар“ е срещу „Спартак 1919“ (Плевен) на 9 февруари (сряда). Първата контрола между двата тима завърши с победа за белослатинци с 1:0.
Снимка: Архив на pfcchavdar.com


„Ботев”  Враца победи елитен отбор
„Миньор” Перник  загуби последната контрола от първия си зимен лагер в Благоевград. „Чуковете” отстъпиха с минималното 0:1 на „Ботев” Враца в Мурсалево. Единственото попадение в спаринга падна в 10-ата минута след изпълнение на ъглов удар и грешка на Горан Янкович.
Изпълнителният директор на „Миньор” ген. Йордан Димитров заяви след мача, че не е доволен от представянето на отбора.
„Не съм доволен от представянето на отбора, защото слабо играха. Вярно, подготвителен период е сега, изчистват се някои неща, но като цяло не се представиха на ниво. Казах на треньорите моите виждания и какво трябва да направят и да наблегнат на тактическите занимания”, коментира той, пред официалния сайт на „Миньор”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар