Бисквитки

сряда, 23 ноември 2011 г.

"Ботев" Враца отпадна от битката за Купата

Момент от мача на Ботев Пд,

Момент от мача на Ботев Пд, снимка: plovdiv24.com


Ботев Пловдив продължи напред в турнира за Купата на България. "Жълто-черните" отстраниха елитния си съименник от Враца с 1:0 и вече са на осминафиналите.

Единственото попадения падна едва във втората минута на даденото от съдията продължение на второто полувреме. Негов автор беше Йордан Христов.

Домакините направиха доста пропуски и можеха да си осигурят триумфа доста по-рано. Заради неточния мерник на нападателите им обаче се наложи да тръпнат до самия край.

Йордан Христов, Николай Манчев и Николай Домакинов направиха доста пропуски през първата част. Петър Атанасов пък пропусна сам срещу вратаря в средата на първата част.

Много силен мач направи помощник-треньорът на пловдивчани Светльо Петров. Той създаде няколко опасности пред вратата на Ботев Враца, които обаче не бяха оползотворени от съотборниците му.

Пропуските продължиха и през втората част. Христов, Тодор Неделев и Петър Атанасов се скъсаха да пропиляват изгодни ситуации и всичко клонеше към продължения заради аристократичността им пред гола.

Малко преди края обаче логичното се случи и домакините от Пловдив стигнаха до гол. Той беше дело на Йордан Христов, който беше изведен великолепно от Сашо Александров-Кривия и с хубав удар отбеляза единственото попадение в мача.

Така Ботев Пловдив ще е един от малкото втородивизионни отбори на жребия за осминафиналите в петък.

Няма коментари:

Публикуване на коментар