Бисквитки

четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Николай Иванов: „От първия ден като кмет ще работя за успеха на производствените предприятия във Враца“

Управителят на "Декорамет" дари кандидата за кмет на Враца със символ на труда и му напомни, че кметската работа няма да е лека

Независимият кандидат за кмет на община Враца инж. Николай се срещна с ръководството и служителите на промишлени предприятия във Враца. С тях той обсъди възможностите и трудностите пред производствения бизнес, както и конкретни стъпки за получаване на общинска подкрепа.

Впечатлен съм от това, което виждам и се радвам, че въпреки всички бюрократични и финансови препятствия, тези хора имат куража да инвестират и мотивацията да работят. Производствените предприятия заслужават да получат във възможно най-пълна степен административна и техническа подкрепа, за която ще работя от първия ден, ако бъда избран за кмет, обобщи инж. Иванов.

Той изрази съжаление, че именно тези предприятия са подценявани от общинската управа, тъй като те са невидимият двигател на врачанската икономика. От своя страна страна, управителят на фирма „Декорамет” Пламен Тотков пожела успех на инж. Иванов и му подари малка мотичка, напомняйки на кандидата, че кметския пост изисква здрава работа и подходящи инструменти за нейното осъществяване.

Николай Иванов е издигнат за кмет от Инициативен комитет, в който влизат авторитетни граждани на Враца и е категорично подкрепен от шест политически партии и няколко граждански организации.

Няма коментари:

Публикуване на коментар