Бисквитки

понеделник, 3 октомври 2011 г.

ВМРО представи идеите си в Бели извор и Власатица


При голям интерес преминаха предизборните събрания на ВМРО-Българско национално движение – Движение за европейска интеграция в селата Бели извор и Власатица на 30 септември. По рано през деня, както беше обещано, откритата приемна посрещна гражданите, които споделиха проблемите и нуждите си.
На събранията беше представен кандидатът за кмет на Община Враца ген. Валери Стаменов. Той изложи основните си виждания за бъдещето на Общината, като акцентира върху проблемите на малките населени места. Сред тях се открояват сигурността, качеството на здравеопазване, неразумното решение на управляващите да закрият училището в Бели извор, читалищната дейност и необходимостта от достъпен интернет.
Кандидатът за кмет на с. Бели извор Кирил Илиев отчете досегашната си работа като общински съветник и позициите които е защитавал. Настоя за адекватно отношение на ръководството на „Холсим” и възможността циментовия завод да отделя повече средства за Бели извор и Власатица. Да се изгради СОТ в селата, да се спрат кражбите и битовата престъпност. Сред гостите бяха и кандидатите за общински съветници Красимир Богданов, инж. Иван Младенов, Красимир Ангелов, Галя Георгиева, Станислав Пламенов Стаменов, Ивалина Върбовска, Марин Цветков, инж. Тодор Тодоров.
Присъстващите категорично заявиха, че Враца не бива да се превръща в еднолично дружество и трябва да се противопоставим на местните олигарси, а това може да стане само чрез генерална промяна с №45.

Няма коментари:

Публикуване на коментар