Бисквитки

четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Генерал Стаменов стана почетен член на Съюза на офицерите и сержантите от запаса

Кандидатът за кмет на Враца ген. Валери Стаменов се срещна с представители на Съюза на офицерите и сержантите от запаса, бивши служители от системата на МВР и пенсионери. Срещата се проведе в Пенсионерски клуб №1 и премина при голям интерес. Председателят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса полк. Видинлиев засвидетелства безрезервната подкрепа на войнството към кандидатурата на Стаменов и му връчи карта за почетно членство в съюза. Генералът от МВР благодари за високата чест с думите, че в армията е прекарал едни от най-хубавите си години. Именно Стаменов и ВМРО стоят неотклонно срещу решението за закриване на поделението във Враца.

По - рано кандидатът за кмет на Враца се срещна с пенсионерите от клуб №3, пред които представи идеите си за управление на Общината। По отношение на пенсионерите, Стаменов отбеляза необходимостта от подобряване условията и оборудването в клубовете, осигуряването на сигнално-охранителна техника, нуждата от създаване на общинска полиция, която да се грижи за поддържане на реда, охраната и имуществото на гражданите।

Срещата съвпадна и с рождените дни на няколко от членовете на клуба. Председателят на ВМРО-Враца и кандидат за общински съветник Красимир Богданов подари на рожданиците книги за живота и делото на Мара Бунева, отбелязвайки: «както смелата революционерка отдаде живота си за националното обединение, така и вие отдадохте младините си за да построите съвременна България».

Управленската програма за «ГЕНЕРАЛНА ПРОМЯНА В ОБЩИНА ВРАЦА», беше представена и пред жителите на Върбица и Вировско. Генерал Стаменов представи кандидатите за общински съветници от КП «ВМРО-Българско национално движение – Движение за европейска интеграция», като акцентира, че повечето от кандидатите са от селата, които също трябва да имат свои представители в местната власт.

На срещите присъстваха кандидатите за общински съветници Красимир Ангелов от Згориград, Йонко Христов от Върбица, инж. Иван Младенов – управител на БКС-Враца, Мариана Христова от Инициативният комитет за защита на поделение 52380, студентите Станислав Стаменов и Марин Цветков.

Няма коментари:

Публикуване на коментар