Бисквитки

понеделник, 6 юни 2011 г.

ВМРО избира между трима кандидати за кмет за Враца



На провело се в края на месец май общо събрание на структурите на ВМРО-Българско национално движение от община Враца, бяха обсъдени предстоящите през октомври 2011 г. местни избори. Воеводите потвърдиха решенията на Областната конференция от миналата година за самостоятелно участие на ВМРО. Със задоволство беше приета информацията за подкрепата на програмата на ВМРО от патриотични организации, като Съюз „Защита”, Национално движение „Достойни за България”, редица граждански сдружения и инициативни комитети.
Събранието прие критерии за определяне на кандидатите за кметове и общински съветници, които се основават на честност, професионализъм и доказано отношение към българските традиции и национални ценности.
Направени бяха номинации за кмет на Враца, като бяха издигнати три кандидатури: на Областния и Общински председател на ВМРО Красимир Богданов, на бившият Директор на РДВР-Враца и настоящ общински съветник от ВМРО ген. Валери Стаменов, третото име засега не се назовава, но става дума за популярна сред врачанската общественост личност, не участвала до този момент в политическия живот.
ВМРО се обявява за алтернатива на всички досега управлявали общината и довели я до икономическа разруха, демографски срив и тежка институционална криза и призовава всички национално мислещи наши съграждани, в това число и разочарованите от сервилното към властта и обслужващо единствено ДПС поведение на Волен Сидеров, да се присъединят към патриотичното обединение за спасението на Враца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар