Бисквитки

неделя, 5 юни 2011 г.

Елена Петрова пак идва с "Брачна илюзия"


На 13 юни от 19.30 часа във Враца можете да видите комедията
„БРАЧНАТА ИЛЮЗИЯ”
от Ерик Асус
Спектакъът е копродукция на Народния театър „Иван Вазов” 4 Драматично-куклен театър – Враца.
На звездата от телевизионния екран Елена Петрова все по-често й се налага да играе роли на жени, които прощават изневери и същевременно са жертви. След като видяхме как направи това в хитовия сериал “Стъклен дом”, сега публиката може да я гледа в спектакъла “Брачната илюзия” от Ерик Асус, на режисьора Бойко Илиев, която ще се играе на 13 юни на голямата сцена на Драматично-куклен театър – Враца. Премиерата на творбата вече премина при шумен успех на 15 април във Враца и поради силния интерес се завръща отново в града под Околчица – но този път не в камерна зала, а на голяма сцена.
НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ТВОРБАТА
Готова ли е Жана да прости 12-те изневери на мъжа си Максим и на тази бройка да противопостави своята единствена извънбрачна авантюра? Не е ли твърде рисковано да ползваме за довереник мъжа до себе си и можем ли да платим цената за истината или лъжата? Върху тези въпроси се е съсредоточил авторът на текста Ерик Асус и отговорите биха изненадали повечето хора, които вярват, че искреността е добродетел.
Героите в пиесата решават да споделят един на друг някои свои малки брачни прегрешения и да “нулират брояча”, но вместо това разбират ужасяващи тайни един за друг и това ги наранява. Всъщност решението им с този разговор да постигнат хармония се оказва погрешно, но крачката назад вече е невъзможна.
Освен Елена Петрова, замесени в играта на нерви, лъжи и излишни изповеди, са Мариус Донкин и Валентин Танев, и в този любовен триъгълник няма победители - всички се оказват жертви на обстоятелствата, на нагоните си и желанието за отмъщение.
Билетите са по 8, 10 и 12 лева

Няма коментари:

Публикуване на коментар