Бисквитки

неделя, 20 март 2011 г.

"Чавдар" Бяла Слатина губи вкъщи

Втора поредна загуба регистрира отбора на "Чавдар" Бяла Слатина след като загуби днес на собствен терен от "Спортист" Своге с 0:2. Победните голове за "шоколадите" паднаха в последните 10 минути на мача, съобщи http://pfcchavdar.com/
В 84 мин. Симеон Атанасов със страхотен шут от 18 метра намери левия ъгъл на вратата на "Чавдар", а 5 минути по-късно след бърза контраатака резервата Деян Борисов оформи крайния резултат. Гостите от Своге бяха по-добрия отбор през цялото времетраене на срещата и само отличните намеси на дебютиралия за "Чавдар" вратар Николай Петков спасиха домакините от още голове. Белослатинци играха припряно и без никаква идея в средата на терена, където изцяло загубиха битката с футболистите на "Спортист", като за цял мач успяха да създадат едва 2 положения, пропиляни от Георги Владимиров в 54 мин. и от Милен Тонев в 59 мин.
След двете поредни загуби "Чавдар" заличи доброто впечатление, което остави от началото на пролетния полусезон и се смъкна с още 2 места надолу в таблицата за временното класиране, което прави задачата на белослатинци да завършат сред първите 6 тима след изиграването на редовния дял от първенството значително по-трудна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар