Бисквитки

неделя, 13 март 2011 г.

„Ботев”-Криводол загуби с 4:0 от „Лудогорец”-Разград в контрола


Тя бе играна на стадиона в село Вълково. До около 20-ата минута двубоят се игра предимно в средата на терена. Момчетата на Иван Ценов се бяха затворили в собствената си половина и разчитаха предимно на контраатаки. В 23-ата минута Зарчев не успя да изчисти топката. Тя попадна във футболист на „Лудогорец”, който центрира от ляво и Зоран Златковски от непосредствена близост откри резултата. Малко по-късно Росен Танев изведе Борис Петков зад защитата на Разград. Халфът финтира вратаря, който обаче го фаулира в наказателното поле. Реферът не се поколеба и отсъди 11-метров наказателен удар. Зад топката застана капитанът на „Ботев” Боян Данов, но ударът му от бялата точка срещна десния страничен стълб. Футболистите на криводолския тим имаха две-три възможности за гол след контраатаки, но така и не успяха да изравнят. Три минути преди края на първата част при едно безобидно центриране в наказателното поле Радослав Филипов не успя да изчисти добре топката. Тя попадна в Шенер Ремзи, който удвои преднината на своя тим. През втората част наставниците и на двата отбора направиха множество смени. Футболистите от Разград отново диктуваха темпото на игра. В 67-ата минута Димо Атанасов с диагонален удар от дясно прати топката в мрежата за 3:0. В 75-ата минута по идентичен начин Тодор Колев оформи крайното 4:0.
След мача старши-треньорът на „Ботев”-Криводол Иван Ценов каза: „Като цяло контролата бе полезна за нас. Имахме възможност да играем срещу тима на „Лудогорец”, който е с две класи над всички отбори в двете „Б” групи. Мисля, че се държахме достйно. Индивидуални грешки в защита и неумение пред гола ни попречиха да стигнем поне до почетно попадение. Благодарим на ръководството на разградския тим за контролата, която организираха. Те поеха всички разходи, както за мача, така и за престоя ни в Сандански” .
 „Ботев”-Криводол:Данов, Милчев, Зарчев, Филипов, Ирфан, Танев, Петков, Кунчев, П. Петров, Папазов, А. Петров /Маринов, Димитров, Ивов, Ставрев, Върбанов/

Няма коментари:

Публикуване на коментар