Бисквитки

понеделник, 14 март 2011 г.

Жени показаха майсторство зад волана


Областно автомобилно състезание за жени водачки - Враца се проведе на 12.03.2011г. по случай 8-ми март. Организацията бе на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата при Областна администрация-Враца с участието на Жени ГЕРБ-Враца, Център за методическа и възпитателна работа по БДП, СОУ "Никола Войводов", БАЗПК, Общинска комисия по БДП.
    Нетрадиционното по рода си мероприятие бе открито от зам.-областния управител Цветелина Теофилова и  народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Враца г-н Николай Коцев.
    Състезанието бе проведено под мотото "И жената е добър водач на пътя", което се проведе на спортната площадка на СОУ"Никола Войводов". В него взеха участие 17 състезателки, които трябваше да решат тест с пет въпроса от ЗДП , след което да покажат майсторско управление на слалом между конуси, паркиране на заден ход, гараж-преден и заден ход, тунел от конуси и спиране на стоп линия. За правилно изпълнение на състезателните елементи следеше съдийски екип от 7 човека с председател Валери Борисов-ръководител на ЦМВР по БДП , съдия г-жа Маргарита Митанкина от Общинска комисия по БДП и главен съдия  Галя Георгиева -мл.експерт при Областна администрация гр. Враца.
    Първо място спечели представителката на ЖГЕРБ - Анелия Цветанова Тошева,последвана от Ралица Ангелова Гешова, трета завърши Ивелина Илиева Савчева.
   Наградите за първите три места бяха осигурени от ЖГЕРБ : 1-во място- чистачки за автомобил + талон за цялостно почистване на автомобил от фирма "Сигма 99", 2-ро място - стелки за автомобил и 3-то място- дамска ръкавица за почистване на лед и сняг. Всички участнички получиха поименна грамота за участие и торбичка с рекламни материали на ГЕРБ, СБА,БАЗПК. Наградите на победителките бяха връчени от зам.-областен управител Цветелина Теофилова, директорът на КАТ -Враца г-н Иван Коцев и председателката на ЖГЕРБ - Враца Венета Йошева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар