Бисквитки

вторник, 15 март 2011 г.

Нов магазин отвори "Добрият съсед"

Днес отвори врати супермаркет Т МАRКЕТ Express. За веригата това е първият магазин от новия формат, който се открива извън столицата.
Обектът е удобно разположен в пешеходната зона на бул. Никола Войводов, комплекс „Здравец” и ще допълва съществуващия в града магазин Т МАRKET.
„Неслучайно избрахме за отваряне на нашия нов магазин датата 15 март - Световния ден на потребителите. С този символичен жест искаме да покажем на нашите клиенти, че мислим постоянно за техните нужди и всичките ни действия са насочени към създаване на по-добри условия за ежедневно приятно пазаруване”, каза г-н Вигинтас Шапокас, Генерален директор на „Максима България”.
Откриването на магазина уважиха много официални гости от община Враца, като лентата беше тържествено прерязана от зам.кмета на града г-жа Петя Аврамова и г-н Шапокас. Нетърпеливите клиенти бяха посрещани лично от Добрия Съсед и се възползваха от интересните промоции и награди.
Новооткритият магазин във Враца е 37-ми от веригата в България. Той предоставя 20 нови работни места. Работното време е от 8 до 22 часа. В Т МАRKET Express ще се предлагат основни за трапезата и бита стоки. Въпреки че няма да разполага с богатия асортимент стоки на останалите магазини Т MARKET, в него клиентите винаги ще намират характерните за цялата верига свежи плодове и зеленчуци, прясно приготвени хляб и сладкиши, качествени месни продукти.
Новият формат магазини Т MARKET Express е експериментален проект за компанията в световен мащаб, разработен специално за нуждите на българските потребители и е част от стратегията за развитие на Максима България. Площта на супермаркетите Т MARKET Express e от 100 до 250 кв.м. и локациите им са приоритетно в кварталите, близо до домовете на хората. Следвайки обявените цели, през настоящата година се очаква броя на магазините Т МАRKET и Т МARKET Express в цялата страна да достигне 50.

Няма коментари:

Публикуване на коментар