Бисквитки

петък, 21 януари 2011 г.

Актуална информация за катастрофиралите вчера

Вчера в болницата във Враца бяха транспортирани 6 души, трима от тях с опасност за живота. В лекия автомобил „Фолкксваген Венто” са пътували общо 5 човека. Със счупен крак е водача на „Рено”-то. Причини за катастрофата: Управление с несъобразена скорост спрямо пътните условия /заледен път/ и неправилна маневра заобикаляне от водача Н.Д./25г./ от село Девене, който управлявал л.а. „Фолксваген  Венто”. Водачът на училищният автобус К.Н./54г./ е изпробван за алкохол, пробата е отрицателна. Водачът на л.а. „Фолксваген Венто”  не е изпробван за употреба на алкохол поради физическа невъзможност. Взета му е кръв за медицинско изследване.
Убити няма. Тежко ранени са:
Водачът на л.а. „Фолксваген Венто”, получил множество фрактури и наранявания, настанен в ОАИЛ на МБАЛ „Хр. Ботев” гр. Враца, с опасност за живота.
Пътниците в л.а. „Фолксваген Венто”: А.А./47-годишна/  от с. Девене, получила множество фрактури и наранявания, настанена в ОАИЛ на МБАЛ „Хр. Ботев” гр. Враца, с опасност за живота, Р.Л./26г./ от с. Девене,  получил множество фрактури и наранявания, настанен ОАИЛ на МБАЛ „Хр. Ботев” гр. Враца, с опасност за живота, М.Й./21г./  от с. Девене,  получил множество фрактури и наранявания, настанен ОАИЛ на МБАЛ „Хр. Ботев” гр. Враца, с опасност за живота, С.Д./31г./ от с. Девене,  получил вътрешни наранявания настанен в ХО на МБАЛ „Хр. Ботев” гр. Враца, без опасност за живота.  Ранен е водача на лекия автомобил „Рено”- Д.Ц./55г./ от с. Девене,  получил фрактура на десен крак и дясна ключица, настанен в „Ортопедично отделение” на МБАЛ „Хр. Ботев” гр. Враца, без опасност за живота. Щети по МПС за около 8000 лв. извън МПС няма. Образувано е дознание, съобщават от полицията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар