Бисквитки

сряда, 19 януари 2011 г.

Криводолци с първа победа в контрола

„Ботев“-Криводол надигра като гост с 6:2 тима на „Левски“-Елин Пелин в контролен мач. Двубоят започна добре за момчетата на Иван Ценов, които първи откриха резултата. След разбъркване в наказателното поле най-съобразителен се оказа Ангел Петров, който направи безпомощен вратаря на домакините за 0:1. Малко по-късно обаче след фаул в близост до пеналта отборът на Елин Пелин изравни. Последва детинска грешка на вратаря Данов и резултатът стана 2:1 в полза на домакините. Футболистите на „Ботев“ реагираха като ожилени и атаките към вратата на „Левски“ се редяха една след друга. При една от тях Ангел Петров бе грубо фаулиран в наказателното поле. Реферът не се поколеба да отсъди 11-метров наказателен удар. Зад топката застана капитанът Данов, който не сгреши за 2:2. При този резултат приключи и първата част на мача. През второто полувреме гостите от Криводол бяха по-дейни на терена и заслужено отбелязаха още четири гола. Алек Манолов покачи от дузпа на 3:2. Отново той бе точен за 4 :2 от пряк свободен удар изпълнен от около 25 метра. След центриране от дясно Ангел Петров с глава увеличи на 5:2. Крайното 6:2 оформи отново Петров след контраатака.
Следващата контролна среща на „Ботев“-Криводол е в събота. Тогава момчетата на Иван Ценов са домакини на „Спортист“-Своге. Двубоят започва от 11.00 часа на стадион „Септември“ в с. Краводер.
„Слаб мач. Може би това, че не играем срещу сериозен противник си каза думата и момчетата не бяха мотивирани, но това в никакъв случай не ги оправдава. Исках да видя нивото на нашия отбор до момента и определено не съм очарован. Най-хубавото е, че отбелязахме шест гола“, коментира след мача наставникът на „Ботев“-Криводол Иван Ценов.
Ботев: Данов, Зарчев, Милчев, Филипов, Димитров, Кунчев, Манолов, Александров, Ефремов, Петков, А. Петров /Маринов, Иванов, Каменов, Р. Петров, Дочев, Гачовски/

Няма коментари:

Публикуване на коментар