Бисквитки

вторник, 13 януари 2015 г.

Крими хроника

На 13.01.2015г., на територията на селата: Долна Кремена, Горна Кремена, Кален, Цаконица и Горна Бешовица е проведена специализирана операция с цел: осигуряване на засилено полицейско присъствие, предотвратяване, пресичане и разкриване на престъпления, обезпечаване на обществения ред и безопасност на движението в малките населени места през тъмната част от денонощието.  Нарушения не са констатирани.
При претърсване на къща в село  с.Липница, обитавана от  криминално проявено и осъждано лице, полицейските служители са намерили иззели два пистолета  и боеприпаси за тях. Образувано  е досъдебно производство.
За времето от 09.00 ч. на 13.01.2015 год. до 08.00ч. на 14.01.2015г., на територията на РУП-Оряхово е проведена специализирана операция  за противодействие на битовата престъпност в малките населени места.  Няма констатирани нарушения.
             След ОИМ и ПСД по сигнал, че клиент на казино  в гр. Враца платил с банкнота от 200 евро, която се оказа фалшива,  е установено, че деянието  е извършено от лицето Д.Б./21г./ гр. Враца.
На 13.01.2015г.,в 12.46ч. в РУП Враца е получено съобщение от 82-годишен жител на гр.Враца, който заяви, че на същата дата предал 2000 лева на непознати лица, които го подвели  с обяснението, че парите са нужни за да получи колет изпратен от негов роднина в чужбина. Образувано  е досъдебно производство.

 Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев
                                                                         


Няма коментари:

Публикуване на коментар